Přejít k hlavnímu obsahu

Věděli jste, že hvězda oblíbeného seriálu Stranger Things je Valorant streamerkou?

Čtvrtá série oblíbeného seriálu Stranger Things je nejen mezi fanoušky žhavým tématem. Považují ji za jednu z nejlepších a na její druhou část se mohou těšit již 1. července. Kromě známých stálic poslední série představila několik nových postav, jednou z nich je i Chrissy Cunningham, kterou ztvárňuje Grace Van Dien. Znát ji můžete i z dalších titulů. Věděli jste ale, že je zároveň Valorant streamerkou?
Grace Van Dien na Twitchi
Grace Van Dien na Twitchi
Zdroj: Twitch

Ač se nám někdy mohou herci a herečky zdát na míle vzdálení, jsou to lidé jako my všichni, mají své koníčky a záliby. Grace Van Dien je Valorant streamerkou, na Twitchi má svůj vlastní kanál s přezdívkou „BlueFille“. Kromě Valorantu se věnuje i dalším herním titulům, jako jsou Fortnite, Overwatch nebo The Forest. Informace se objevila na sociálních sítích a rychle se roznesla, v současnosti tak Grace má více než 90 tisíc followerů. 

Grace není jedinou celebritou, která si užívá Valorant, naopak je jich celá řada. Patří mezi ně například DJ Anton „Zedd“ Zaslavski, který ve spolupráci s Riot Games představil řadu skinů Spectrum. Tyto skiny měly vlastní songy, které vytvořil právě Zedd. Valorant si užívá i Mike Shinoda z Linkin Park, streamuje a ukázal se na některých událostech Riot Games. Objevil se například na globální premiéře Arcane, kde si s ním povídala reportérka. Ta ale netušila, o koho jde, což vedlo k poněkud humorné situaci zachycené na videu níže.

Fandou Valorantu je také americký herec a producent Jordan Fisher, na Twitchi má 467 tisíc followerů a na YouTube ho odebírá skoro 400 tisíc uživatelů. 

Propojení mezi herečkou ze Stranger Things a světem videoher není nic nového, ostatně Netflix, na němž je seriál vysílán, uvádí i hry pro chytré telefony a přináší seriálová zpracování oblíbených her, jako jsou League of Legends nebo Dota, čímž činí radost fanouškům po celém světě.