Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na rodinné online hraní? Otec požádal internet o radu, pomohl i vývojář známé pecky

3. 7. 2022 | 14:00 Lifestyle
Internet je v dnešní době něco, bez čeho si mnozí lidé nedovedou svůj život představit. Používáme ho ke komunikaci, k práci či k nákupům. A občas, když nevíme co a jak, se na něj obrátíme pro radu. To udělal i otec dvou dívek, který se téměř nemohl se svými dcerami vídat.
Jak na rodinné online hraní? Otec požádal internet o radu, Reddit pomohl
Jak na rodinné online hraní? Otec požádal internet o radu, Reddit pomohl
Zdroj: Pixabay

Uživatel s přezdívkou mocuzzy se obrátil na Reddit s prosbou o radu. Kvůli práci se musel přestěhovat, v důsledku čehož nemohl být se svými dcerami ve věku tak často, jak by rád. Požádal tedy o doporučení: jaké online hry na trávení času. Takovou vlnu reakcí však pravděpodobně nečekal. 

Ve svém příspěvku objasnil situaci, v níž se rodina nachází. „Doufám, že existuje nějaká hra, kterou bychom mohli společně hrát. Ideálně aby byla tak trochu založena na týmové spolupráci, abychom spolu mohli mluvit a jen tak si povídat,“ začal otec. „Preferoval bych (hru) skrze Steam, jelikož teď nemáme konzole, a ne moc velkou zátěž na hardware, jelikož většinou používáme laptop,“ doplnil. Jeho příspěvek vzbudil obří pozornost.

Mezi doporučeními zazněly různé tituly, oddanému tatínkovi nejvíce vyhovující přišly Portal 2, Minecraft, Stardew Valley či It Takes Two.

„Děkuji moc za všechny informace, jste skvělí! Myslím, že utratím nějaké peníze na Steam slevách, pořídím nějaké headsety a další ovladač k PS5 (...) Udělám si Discord a podívám se na to, jak udělat rodinný server,“ podělil se o své plány.

Později sdílel další update, v němž informoval, že mu herní vývojář Klei Entertainment poslal tři kopie své multiplayerové hry Don't Starve Together, aby společně s dcerami mohli hrát.

Zdroj: GamingBible
Štítky: Reddit