Přejít k hlavnímu obsahu

Epic Games odložil dnešní update. Známe důvod i nadcházející novinky

5. 7. 2022 | 16:53 Fortnite Update hry
Nadcházející aktualizace Fortnite měla být původně vydána dnes v úterý 5. července. Přestože Epic Games nepotvrdili přesný čas vydání update 21.20, všechno naznačovalo tomu, že proběhne dnes, jako obvykle. Dokonce Epic Games upozorňoval hráče v turnajích, že uprostřed dvou kol proběhne změna mapy. Vše je ale nakonec jinak.
Indiana Jones
Indiana Jones
Zdroj: Epic Games

Už v noci bylo leakery odhaleno, že se žádný update na dnešek nechystá. A naopak Epic Games oznámili, že druhá kola turnajů, která měla proběhnout ve středu, proběhnou již v úterý. Zřejmě nás tak čekají větší změny mapy a vývojáři nechtěli, aby zasáhly hráče uprostřed turnaje. I když domýšlet si můžeme cokoliv. Pojďme se podívat, jestli ten den čekání bude tedy stát zato. 

 

Očekává se, že aktualizace přinese do hry mnoho novinek, včetně skinu Indiana Jonese. Kromě toho vývojář potvrdil nadcházející změnu mapy. Pokud jde o výzvy, Epic Games naznačili další letní výzvy, které by mohly přijít s updatem.

Vzhledem k tomu, že se bude jednat o velkou aktualizaci, hráči si ji musí stáhnout a počkat, až se servery opět zapnou. Vydavatel nikdy nezveřejňuje žádné informace o délce výpadků předem, ale můžeme očekávat, že bude trvat hodinu až dvě.

Indiana Jones je „tajný“ skin battle passu 3. sezóny 3. kapitoly. V současné době není k dispozici, ale uživatelé jej budou moci odemknout několik dní poté, co vyjde aktualizace Fortnite 21.20. Kromě skinu budou moci hráči také odemknout batoh a jeho krumpáč. Nechybí ani exkluzivní wrap a emote Indiana Jones. Stejně jako Darth Vader, další skin ve spolupráci v aktuální sezóně, ani Indiana Jones pravděpodobně v této sezóně neobdrží žádné super styly.
 

 

Soutěžní Twitter účet Fortnite odhalil novou změnu mapy s nadcházející aktualizací. Tato úprava ovlivní chrám mezi Rocky Reels a The Joneses. Epic Games neodhalili přesně to, co přijde s dalším patchem, ale můžeme očekávat, že toto nové místo možná přinese zpět jedno ze starších míst z první kapitoly. Vzhledem k tomu, že na staré mapě byl Tomato Temple, mohli bychom se dočkat jeho návratu. Existuje velká šance, že tato lokace bude souviset se spoluprací s Indiana Jonesem.

Koneckonců, tato postava má silný vztah k chrámům. Vývojář již v minulosti vydal některá místa specifická pro spolupráce jako je Deadpool's Yacht a Stark Industries.

Reality Tree se neustále šíří, následující dvě změny přijdou zřejmě do Sleepy Sound a Condo Canyon. Do hry jsou již přidány všechny potřebné soubory a nadcházející aktualizace by nám mohla poskytnout více podrobností o těchto změnách.
 

 

Letní výzvy Fortnite již byly zveřejněny a fanoušci měli šanci získat fantastické bezplatné kosmetické předměty. S dalším patchem však můžeme očekávat vydání ještě více výzev.

Epic Games to naznačil svým příspěvkem na blogu: „Buďte letos v létě stylový! Chcete více letní nálady? Nehroťte to, přichází léto. Zůstaňte naladěni na další.“

Nakonec nebude ani překvapivé, pokud uvidíme nějaké změny ve vyvážení zbraní. Mnoho hráčů si myslí, že aktuální zbraně by měly být bufovány nebo nerfovány. Uvidíme tedy, zda příští aktualizace tyto změny přinese. 
 

Štítky: Fortnite update
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.