Přejít k hlavnímu obsahu

Poslední turnaj v Teamfight Tactics prázdninové sérii je tady!

2. 8. 2022 | 14:00 Teamfight Tactics Turnaj
Oblíbená strategická hra Teamfight Tactics se vrátila do našeho katalogu turnajů. Ba co víc, díky tomu, že hru můžete hrát na PC, tabletu či mobilu, si ji během prázdnin můžete zapařit odkudkoliv. Hracími dny jsou úterky od 18:00, zapojit se může kdokoliv! Celkem se ve čtyřech turnajích rozdává prize pool v hodnotě 5 000 Kč.
Datart TFT turnaj
Datart TFT turnaj
Zdroj: PLAYzone

Tuto sérii vám přináší specialista na herní příslušenství DATART. Pokud potřebuješ nový mobil či sluchátka, pak je tu DATART pro tebe!

Společně jsme si pro vás připravili sérii čtyř turnajů, ve kterých účastníci bojují o prize pool v hodnotě 5 000 Kč. Oproti minulé sérii, která se uskutečnila v květnu,  však dochází k změně.

Žádné složité sbírání bodů se nekoná. Hráči se mohou přihlásit do turnaje, který jim časově bude vyhovovat, každý turnaj totiž zvlášť nabídne odměnu v hodnotě 1 250 Kč. Pokud vám nebude jeden termín vyhovovat, o šanci na výhru nepřijdete!

Čtvrtý turnaj se uskuteční v úterý 2. srpna. Celá série bude probíhat na serveru EUNE, zápasy se hrají formou BO1, kdy všichni přihlášení hráči jsou rozděleni do skupin. Boje v semifinále a finále pak probíhají formou BO2. Všechny podrobnější informace naleznete v profilu turnaje. My jen doufáme, že dorazíte ve velkém počtu a tyto turnaje si ve slunečných dnech užijete co nejvíc.

Výhra v turnaji

V každém turnaji si nejlepší rozdělí peníze následovně:

  • 1. místo:  650 Kč
  • 2. místo:  400 Kč
  • 3. místo:  200 Kč
DATART komunitní turnaje
DATART komunitní turnaje
Zdroj: DATART
Harmonogram Datart TFT prázdninových komunitních turnajů:
DatumTurnaj
Úterý 12. července od 18:00Datart TFT prázdninový komunitní turnaj #1
Úterý 19. července od 18:00Datart TFT prázdninový komunitní turnaj #2
Úterý 26. července od 18:00Datart TFT prázdninový komunitní turnaj #3
Úterý 2. srpna od 18:00Datart TFT prázdninový komunitní turnaj #4
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!