Přejít k hlavnímu obsahu

Retro turnaj v CS:GO! Přijď si zahrát unikátní zápasy na starých mapách

3. 8. 2022 | 09:21 Counter-Strike 2 Turnaj
Letní pauza profesionálního Counter-Striku se blíží, komunitní turnaje ale poběží dál. Jedná se o tradiční aimové turnaje 1v1 a 2v2. Radost uděláme taktéž hráčům retro map, pro které jsme si připravili hned dvě soutěže - klasická 5v5 řežba.
DEV1S CS:GO
DEV1S CS:GO
Zdroj: PLAYzone

Značka DEV1S, kterou založil legendární Ivan „DEV1“ Lazarov, se specializuje na výrobu vybavení pro hráče.  Kromě herních brýlí a dalšího příslušenství nabízí nyní i kvalitní herní židle či sluchátka. Ani v létě nebudou od této značky chybět komunitní turnaje! Společně jsme si totiž připravili hned čtyři turnaje. Celkem hráči svedou souboj o prize pool v hodnotě 5 000 Kč a vouchery do Vodafone PLAYzone Areny. Registrace je otevřená pro kohokoliv, nenech si tak tyto letní turnaje ujít!

První turnaj proběhl již 13. července, poslední pokračování nás čeká už tuto středu 3. srpna od 18h. Všechny turnaje mají společný formát v podobě single-elimination BO1 zápasů, avšak mapy jsou různé. Doporučujeme proto prostudovat jednotlivé profily turnajů. 

V celé sérii se rozdá celkem 5 000 Kč, zatímco turnaje v oldschool mapách rozdělí každý 2 000 Kč, aimové turnaje vítěze odmění 500 Kč, kromě toho na vítěze těchto aim duelů čekají i vouchery  do naší Vodafone PLAYzone Areny.

DEV1S
DEV1S
Zdroj: PLAYzone
Harmonogram DEV1S CS:GO prázdninových komunitních turnajů:
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!