Přejít k hlavnímu obsahu

Ohlédnutí za Midseason: Vyrovnané výkony a potvrzení formy favoritů, hlásí komentátoři

7. 7. 2022 | 07:00 Brawl Stars MČR mobile
Polovina sezóny je za námi a my známe první dva týmy, které se podívají přímým vlakem rovnou na letošní MČR. Jak se na výkony Sampi.Tipsport, Inside Games i ostatních týmů zpětně dívají naši komentátoři?
Midseason
Midseason
Zdroj: PLAYzone

Ondřej „Skeri“ Škeřík

Midseason turnaj letos nepřinesl příliš překvapení. Podle očekávání postup šel do rukou Sampi.Tipsport a Inside Games, dvou největších favoritů na letošní titul. Ze zbytku startovního pole zaujal tým Narcis, který byl komentátory, možná trochu nezaslouženě, silně podceňován. U ostatních by se daly vypíchnout zdařilé výkony jednotlivců, které slibují další dramatické turnaje. V těch budou muset nejvíc zabrat paradoxně dva týmy, které se o víkendu neukázaly a to Enterprise a Tadik s jeho partou, kteří netají vysoké ambice. Jak to všechno bude, se dozvíme v druhé půli sezóny.

Ondřej „Skeri“ Škeřík
Ondřej „Skeri“ Škeřík
Foto: PLAYzone

Richard „Richie“ Jarošík

Midseason nám ukázal velmi vyrovnané výkony i přes to, že se nakonec nezúčastnili 2 favoriti na top 4. Jestli beru něco jako překvapení? Určitě výkony týmu Narcis. Organizace předvedla, že umí dobře pracovat s hráči a jejich výkony to signifikantně dokázaly. Další překvapení beru v pozici jednoho hráče, konkrétně Jolandy z týmu Inae. Kluk, kterému je třináct let, dokáže pracovat se svými emocemi a zároveň být sebekritický k tomu, když udělá chybu. Věřím, že tohoto hráče čeká velká budoucnost a zároveň dokáže motivovat další hráče a managementy organizací ke stejnému výkonu a chování. 

Co se týče výsledku, tak tam není moc překvapení. Sampi od začátku do konce předváděli stabilní výkony. Ve finále Midseason proti týmu Hi (Inside Games) dokázali to, že když jsou dostatečně motivování platy, nerozhodí je ani souboj o titul a prémie 5 000,- CZK. 

Čisté zklamání nevidím na své straně od nikoho. Fandil jsem hodně baby Yodum, ale chápu, že to je mladý tým bez zkušeností.

Richard „Richie“ Jarošík
Richard „Richie“ Jarošík
Foto: PLAYzone

Petr „Byrty“ Byrtus

Midseason máme u konce a byla to pořádná jízda. Možná jen nějaká ta třešnička v podobě senzačního překvapení chyběla, ale to nezastavilo úžasný Brawl Stars od všech zúčastněných. Můžeme se jen těšit na to, jaký uvidíme pokrok a co nám naši borci nabídnou za úžasné podívané příště. Let's Brawl!

Petr „Byrty“ Byrtus
Petr „Byrty“ Byrtus
Zdroj: PLAYzone
Partneři turnaje
Partneři turnaje
Foto: PLAYzone
Šéfredaktorka PLAYzone. Hrami žije od malička a její srdcovkou vždy byl StarCraft, jemuž se věnovala kompetitivně, a World of Warcraft.