Přejít k hlavnímu obsahu

Ve hře vydržela 3 hodiny, Riot ji obvinil z griefingu a zabanoval

11. 7. 2022 | 22:00 League of Legends Gaming
League of Legends je zábavnou hrou. Tedy alespoň za předpokladu, že u ní nestrávíte několik hodin. Něco podobného se stalo jihokorejské streamerce, kterou její protivníci donutili, aby u jediného zápasu strávila tři hodiny. Ona vytrvala a neodešla. Za odměnu dostala ban za ničení hry.
Streamerka a její oznámení o banu
Streamerka a její oznámení o banu
Zdroj: Streamerčin Afreeca kanál

Většina mačů v League of Legends obvykle netrvá déle než hodinu. Tedy za předpokladu, že nejste streamer na Twitchi. Jak totiž ukázala jedna streamerka z Jižní Koreji, jeden zápas se může protáhnout i na tři hodiny.

Tvůrkyně Kim „Kkual“ So-Hyun si poklidně hrála zápas v LoLku, když si všimla, že chování spoluhráčů a protivníků je poněkud zvláštní. Poté, co začala prohrávat, se její protivníci začali zaměřovat jen na ní. Místo toho, aby zničili nexus a ukončili hru, prodlužovali její trápení o minuty a nakonec i hodiny.

 

Zajímavé skóre!
Zajímavé skóre!
Zdroj: Twitch kanál streamerky

Proč neodešla hned na začátku? Nechtěla dostat ban.

Zatímco ji ostatní v League of Legends zabíjeli, ona hrála FIFU a interagovala se svým chatem. Poté, co ve hře celé tři hodiny přetrpěla, zjistila, že dostala ban na 14 dní za „griefing“.

K Riot Games podala žádost o odbanování. Je otázkou, kdy a jestli bude mít vše dobrý konec. V době psaní článku není jasné, co se se streamerkou stane.

Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.