Přejít k hlavnímu obsahu

Epic Games konečně vyslyšel komunitu, Zero build arény jsou tu! Má to ale háček

12. 7. 2022 | 18:22 Fortnite Update hry
Od doby, kdy Epic Games přidal do hry nový mód bez stavění, se komunitou neslo, že soutěžní mód v tomto režimu by nebyl vůbec marný. A vývojář je konečně vyslyšel! Jenže se zdá, že hořkost na vás dolehne ještě než je stihnete vůbec vyzkoušet.
Zero build Arény
Zero build Arény
Zdroj: Epic Games

Zero Build Arena je konečně tu,“ začíná oficiální prohlášení Epic Games k čerstvě vydanému Zero buildu arén. Pokračuje však dost rozpačitě slovy „na omezenou dobu“. Pokud jste fanoušky Zero buildu a těšili jste se, že byste se i v tomto módu mohli zapojit do soutěžní scény, tak na to zase rychle zapomeňte.

Při dalším zkoumání zjistíte, že vydaná novinka nemá s arénou společného nic kromě názvu a hype bodů. Jedná se totiž o LTM mód, který bude mít své oddělené hype body. Za získané skóre tedy dostanete odměny. 


 

 

Zbraně a další předměty v Zero build aréně jsou stejné jako v běžném Zero Build módu. Měli byste však počítat s tím, že potkáte i předměty jako je Heavy Snipers, Shockwave granát nebo Port-A-Forts. 

Aby zklamání nebylo dost, zasadil vývojář pomyslnou korunu tím, že se jedná pouze a jenom o mód pro tria. To znamená, že pokud zrovna nejste ve třech, vždy musíte zapnout funkci „fill“. Ta vám do hry přiřadí náhodného hráče. Pozitivem je, že si takto přes léto můžete najít nové spoluhráče. Nebo taky ohluchnout, když zrovna chytíte do tria poněkud hlasitější dítě, kterému zrovna rodič povolil hraní i pod hranici 13 let. 

Zero build trios arény již nyní najdete, trošku vtipně, pod záložkou competitive. K dispozici budou po omezenou dobu od 12. července do 30. srpna.
 

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.