Přejít k hlavnímu obsahu

OKTAGON 34 živě ve Vodafone PLAYzone Areně. Sleduj slavný štvanický turnaj

22. 7. 2022 | 11:23 Aréna
MMA se znovu vrací na Štvanici. Během OKTAGON 34 se ukáží top tuzemští a zahraniční bojovníci jako Karlos Vémola, Aleksandar Ilič nebo Máté Kertész. Legendární pražskou show můžeš sledovat také ve Vodafone PLAYzone Areně, kde na tebe čeká velkoplošná obrazovka, parádní občerstvení s obsluhou a pro zkrácení přestávek nabušené herní počítače a konzole.
OKTAGON 34 ve Vodafone PLAYzone Areně
OKTAGON 34 ve Vodafone PLAYzone Areně
Zdroj: PLAYzone

Karlos „Terminátor“ Vémola vs. Aleksandar „Joker“ Ilič. Bitva o šampiona na Štvanici. To je hlavní tahák OKTAGON 34. Karlos Vémola chce sežrat dalšího soupeře a nad hlavu zvednout vytoužený pás šampiona polotěžké váhy: „Je jedno, koho mi předhodí, pás bude můj!

Proti Vémolovi se v zápase postaví Srb Aleksandar „Joker“ Ilič. Překvapí outsider Terimnátora?

Brána klece se otevře také Matouši Kohoutovi. Ten v souboji vyzve navrátilce do OKTAGONU a bývalého šampiona lehké váhy Mateusze Legierskiho.

Všemi respektovaný Máté Kertész se utká se šampionem ze Srbska Vladislavem Kanchevem. Vítěz OKTAGONU Underground Daniel Škvor se porve s bývalým řeckým bojovníkem Panagiotisem Stroumpoulisem.

Na Štvanici se představí také hvězdy jako Michal Kotalík, Ole Magnorovi či Roman Paulus,

Vyzkoušej konzole i virtuální realitu

Nejen během přestávek si můžeš ve Vodafone PLAYzone Areně vyzkoušet ty nejnovější a nejlepší pařby na PlayStation 5 či Xbox Series X.

S kamarádem nebo proti počítači se můžeš naladit na zápasy Oktagonu. Možností, co si zahrát, je ale spousta a je jen na tobě, co si vyzkoušíš!

A výběr není pochopitelně omezený jen na herní konzole. K dispozici je téměř 60 počítačů, virtuální realita či herní zařízení jako speciální gamingové křeslo.

Oktagon ve Vodafone PLAYzone Areně
Oktagon ve Vodafone PLAYzone Areně
: PLAYzone
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).