Přejít k hlavnímu obsahu

Fortnite hostí Android Galaxy Cup, na vítěze čeká skin Khari

15. 7. 2022 | 08:22 Fortnite Turnaj
Epic Games poslední dva roky spolupracuje se Samsungem na pořádání soutěže pouze pro mobilní zařízení. V ní hráči bojují a testují své dovednosti proti sobě. Pohár je pojmenován podle mobilního telefonu Galaxy, vlajkové lodi značky Samsung. Bez ohledu na název je turnaj ale otevřen pro všechny zařízení Android s podporou Fortnite.
skin Khari
skin Khari
Zdroj: Epic Games

Budete mít rovnou dvě šance na vítězství v Zero Build Galaxy Cup, a to 16. a 17. července. Pro náš region začne víkendový turnaj oba dva dny ve 14 hodin. Tato soutěž je přístupná pouze uživatelům se zařízeními Android, což znamená, že hráči na PC a konzolích nebudou mít šanci o skin hrát.

V poháru můžete vyhrát skin Khari (Galaxy Evolved) se stylem Terrabound a Truth's Quiver back bling a ukázat se tak s ním ve hře ještě než později dorazí do Item Shopu. Pro hráče z evropského regionu je připraveno 4500 skinů na každý den. Cenou útěchy za získaných 8 bodů je sprej Galaxy Creation. Stačí splnit jednoduchá pravidla soutěže.

  • Hráči musí být starší 13 let
  • Hráči mladší 18 let mohou být požádáni o potvrzení souhlasu s pravidly turnaje rodičem nebo jiným zákonným zástupcem
  • Hráči musí mít na svém účtu povolenou dvoufaktorovou autentizaci (2FA)
sprej Galaxy Creation
sprej Galaxy Creation
Foto: Epic Games

Jak si stáhnout zdarma Fortnite na zařízení Android zjistíte na fortnite.com/Android. Turnaj bude probíhat v Zero Build v režimu pro sóla.

Body budou udělovány za umístění i vyřazení. Na dokončení maximálně sedmi zápasů máte jen dvě hodiny, takže se snažte, aby se každá hra počítala!

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.