Přejít k hlavnímu obsahu

Hrací den pro všechny je tady. Přijdeš se utkat o místo ve finále MČR kvalifikace?

18. 7. 2022 | 09:15 PUBG: Battlegrounds Turnaj
Nová sezóna Vodafone MČR PUBG je v plném proudu. Finále první kvalifikace patřilo týmu ENTERPRISE, nyní však začíná hon o MČR body opět od nuly. Zapojit se do letošního kolotoče o krásný prize pool 210 000 Kč může naprosto každý, stačí se jen přihlásit a zabojovat o postup mezi nejlepší šestnáctku. Kvalifikace jsou otevřeny všem, kdo poskládá čtyřčlenný tým.
Vodafone MČR PUBG
Vodafone MČR PUBG
Zdroj: PLAYzone

Formát letošního ročníku Vodafone MČR PUBG dostál výrazných změn. Každá turnajová série už se neskládá z několika kvalifikací, ale po každém jednom turnaji proběhne finále o extra porci MČR bodů.

Všechny přihlášené týmy jsou v prvním dni, kterým je u aktuální kvalifikace pondělí 18. července, rozděleny do příslušných skupin. Po odehrání pěti her na mapách Erangel a Miramar poznáme šestnáctku vyvolených týmů, která se o den později popere ve streamovaném klání, i další týmy si však odnesou cenné MČR body.

Seriál Mistrovství České republiky byl vždy otevřený naprosto všem, a jinak tomu není ani v letošní sezóně.

Jak bývá u PUBG zvykem, na velkolepé finále celé sezóny se dostane nejlepších šestnáct týmů dle bodového žebříčku. Čím více se zúčastníte turnajů, tím pravidelněji můžete bodovat a tím větší šanci na postup na vrchol roku máte. Z jedné nepovedené kvalifikace tak není třeba věšet hlavu, šancí zabodovat je přehršel.

Přijďte si tak o příštím pondělku zažít, co to znamená být součástí největšího esportového kolotoče v Česku. Jenom v turnajích poznáte, jak úžasné umí PUBG být, i když battle royale tituly jsou spíš na úpadky. Nefalšovaný zážitek vám nabídne právě i pondělní kvalifikace, tak skládejte týmy a těšíme se na vás v akci!

Bonusem je možnost postoupit do finále série, které budeme vysílat v úterý živě na Twitch kanále PLAYzoneCZ. Mimo MČR bodů si nejlepší dva týmy rozdělí také finanční odměnu 6 000 Kč. Hodně štěstí!

Harmonogram turnajových sérií Vodafone MČR PUBG 2022:
DatumTurnaj
Pondělí 18. července od 18:00Vodafone MČR PUBG - kvalifikace #2
Úterý 19. července od 18:00Vodafone MČR PUBG - finále #2
Pondělí 25. července od 18:00Vodafone MČR PUBG - kvalifikace #3
Úterý 26. července od 18:00Vodafone MČR PUBG - finále #3
Partneři Vodafone MČR PUBG
Partneři Vodafone MČR PUBG
Foto: PLAYzone
Štítky: PUBG, MČR, MČR PUBG
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.