Přejít k hlavnímu obsahu

Kdyby nevyšlo CS:GO? Zkusil bych League of Legends, říká frozen

Jeden z největších evropských CS:GO talentů David „frozen“ Čerňanský odpovídal ve dvacetiminutovém rozhovoru na YouTube kanále MOUZ na otázky všeho druhu. Slovenská hvězda například odhalila, jak by vypadala jeho kariéra bez CS:GO. Co dalšího o sobě 19letý frozen prozradil?
David "frozen" Čerňanský
David "frozen" Čerňanský
Zdroj: YouTube kanál MOUZ

Od svých šestnácti let je David „frozen“ Čerňanský součástí organizace MOUZ, pod jejíž hlavičkou soutěží jeden z top evropských CS:GO týmů. Stálice mezinárodní sestavy se chystá na vyřazovací část IEM Cologne, kam se tým podívá poprvé v historii.

Na Counter-Strike scéně se mladičký Slovák pohybuje již od svých 13 let. Jak by vypadala jeho kariéra, kdyby se nevydal cestou oblíbené střílečky od Valve? „Kdybych neprorazil v CS, nejspíš bych to zkusil v League of Legends,“ překvapil frozen. „Nevím, jestli na to mám přímo talent, ale tu hru si užívám a vím, že by mě to bavilo i kompetitivně,“ má jasno střelec MOUZ.

Kromě gamingu odpovídal frozen také na běžné otázky ze života. „Kdybych měl vybrat oblíbené jídlo, bylo by to nejspíš chili con carne,“ usmíval se sympatický slovenský hráč.

Rozsáhlý rozhovor toho stál za to, o frozenovi se můžete dozvědět další zajímavá fakta.

Sleduj frozena na PLAYzone

Česko-slovenským vysíláním na streamu PLAYzone IEM Cologne vás budou provázet známá jména.

Během vyřazovacích bojů nebudou chybět nebudou Tomáš „sTORM“ Svoboda, Michal „Mishek“ Kabele, Jakub „Koty“ Kotajny a Ondřej „Lelek“ Kvarda.

Živě budou diváci moci sledovat kompletní play-off.

Česko-slovenské vysílání IEM Cologne
Česko-slovenské vysílání IEM Cologne
: PLAYzone
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).