Přejít k hlavnímu obsahu

Předposlední turnajová série přinesla jedno překvapení za druhým

19. 7. 2022 | 17:59 Brawl Stars MČR mobile
Předposlední turnajová série skončila v pondělí 18. července. Jednalo se o dost napínavé finále, jemuž k překvapení všech dominovali týmy, které se předtím neumístily nijak vysoko.
Výsledky finále 3. kvalifikační série
Výsledky finále 3. kvalifikační série
Zdroj: PLAYzone

Letošní Samsung MČR v mobilních hrách ve hře Brawl Stars se pomalu chýlí ke svému vyvrcholení. V pondělí proběhlo finále třetí turnajové série. Hrálo se o spousty bodů, které rozhodnou o tom, kdo se podívá na grand finále 13. a 14. srpna. Během něj poznáme letošního mistra ČR. 

Na rozdíl od Midseasonu, ve kterém Inaequalis hráli dobře, se v top 5 žlutí tentokrát ani neumístili. Jak tedy dopadlo finále třetí turnajové série, které jste mohli sledovat na našem Twitch kanále?

Pořadí nejlepších tří týmů byl dost překvapující. Celé finále vyhráli ENTERPRISE Esports, kteří porazili F/A Tadíkovi knírači 3:0. Kníračům tak porážka zajistila druhé místo. Štěstí neměl ani Team Magic, který také podlehl ENTERPRISE a prohrál 1:3. Umístil se tak na třetím místě.

1. místo  ENTERPRISE Esports

2. místo F/A Tadíkovi knírači

3. místo Team Magic

Turnaj se hrál ve formátu BO3 na mapy. V pozdějších fázích turnaje se přešlo na BO5. Zatímco v minulých zápasech platil ban na některé z brawlerů, tentokrát byli všichni hrdinové dostupní a jak je vidět, pořadím to zamíchalo dostatečně. V tabulce celkového MČR bodování momentálně vedou Inaequalis, za nimi se pak v těsném závěsu nachází GLORE. Sampi.Tipsport a lonští mistři z Inside Games mají své místo na MČR jisté díky výkonům na Midseason.

ENTERPRISE si z posledního turnaje odnesli odměnu ve výši 1 800 Kč, Knírači 1 200 Kč a Team Magic 600 Kč.  Tabulku zápasů naleznete výše. Další kvalifikace proběhne 25. července, registrovat se můžete už nyní. Započne tak poslední turnajová série před MČR, které se bude odehrávat ve Vodafone PLAYzone Areně před publikem a s pořádnou dávkou atmosféry. Pro ty, kteří nebudou moct přijet do Prahy, je nachystaná druhá možnost v podobě vysílání na našem Twitch kanále.

Partneři turnaje
Partneři turnaje
Zdroj: PLAYzone
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.