Přejít k hlavnímu obsahu

16 vyvolených se dnes představí ve finále série na streamu. Začínáme v 18:00!

19. 7. 2022 | 15:49 PUBG: Battlegrounds Turnaj
Tuhé boje kvalifikace je za námi, z ní vzešla šestnáctka vyvolených, kteří si to v úterý 19.7. rozdají od 18:00 na našem Twitch kanále. Ve hře je 6 000 Kč, ale hlavně velká porce MČR bodů. Pojďme si rozebrat, kdo zvládl postoupit.
Kdo ovládne finále série?
Kdo ovládne finále série?
Zdroj: PLAYzone

Do druhé kvalifikace se registrovalo neuvěřitelných 43 týmů, za tento zájem děkujeme a vážíme si ho. Doufáme, že při této chuti zůstanete i během zbylých sérií! Všechny týmy byly rozděleny do třech lobby, do finále se ovšem z pěti odehraných her mohla kvalifikovat pouze nejlepší šestnáctka týmů.

Ve skupině A začal nejlépe celek Dog House, hned vzápětí však nenechali nikoho na pochybách obhájci vítězství z první série ENTERPRISE, kteří si připsali druhou hru 28 bodů! Postup neutekl ani FADEE Gaming či 19minus. Poslední hru si postup do finále zajistil taktéž celek Cucurru. Nejlepším hráčem v lobby byl dedrix z ENTERPRISE s 18 killy,  o 3 killy méně pak získal Kojot z týmu FADEE Gaming.

Skupina A
Skupina A
Zdroj: Robin Hegedüs

Ze skupiny B postoupilo 6 týmů (dle počtu získaných bodů týmu na 6. pozici). Zajímavosti je, že jsme v lobby měli 5 různých vítězů, vítěz lobby  CRYPTOVA však nevyhrál ani jednou. Hráče to však nemusí mrzet, ziskem 73 bodů se vyrovnali ENTERPRISE a můžeme přepokládat, že tyto dva celky budou patřit k největším adeptům na vítězství v sérii.

Vcelku jasným přehledem si pojistili postup taktéž týmy Dark Tigers, DripGang a Forza Ragazzi. Ve finále série nebude chybět ani Pick me up, který zejména díky poslední hře, kdy vyhrál, postoupil takřka za pět dvanáct.

Posledním postupujícím je Imperishable Clan. Těm se kromě jedné vyhrané hry moc nedařilo, chuť si tak budou určitě chtít spravit dnes. Potenciál na to určitě je, přece jen se jedná o 5. tým z minulého MČR. Za nejlepšího hráče lobby lze označit Trefeeka z DTG (pod nickem CrazyWolfVodka), který získal 18 killů a 2727 poškození. Kuriozitou je, že do hry zasáhl chvíli potom, co se vrátil z dovolené a dokázal dominovat lobby.

Skupina B
Skupina B
Zdroj: PLAYzone

Skupina C pak do hry o MČR vnesla ikonický celek  do środka, v týmu totiž nechyběl obhájce z loňského roku. Nejde o nikoho jiného než polského hráče Knorkise. I přestože tým s přehledem postoupil, našli přemožitele v podobě Infactus Gaming. Ve finále nebudou chybět ani týmy fany, NAGANO22 a Leniency. Překvapivý konec čekal na sestavu GLORE, ti po parádním 4. místě z první série nedokázali postoupit a své štěstí tak budou muset zkusit příště. Tým Infactus táhl zejména PawianeQ s 19 killy, největší poškození udělil hráč VsetinskaFena a to 2815.

Skupina C
Skupina C
Zdroj: Robin Hegedüs

V druhé fázi se nejlepší šestnáctka utká o obří porci MČR bodů a prize pool 6 000 Kč. Co je však důležité, u duelů můžete být i vy! Všechny zápasy se totiž budou oficiálně streamovat z našeho studia ve Vodafone PLAYzone Areně na Twitch.tv/playzonecz. Nezapomeň si náš kanál naladit od 18:00, hrát se bude 5 her: 2x pouštní Miramar a 3x lesnatý Erangel.

Partneři turnaje
Partneři turnaje
Zdroj: PLAYzone
Štítky: MČR, MČR PUBG, PUBG
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!