Přejít k hlavnímu obsahu

První oficiální trailer FIFA 23! Na co se můžeme těšit?

20. 7. 2022 | 18:00 EA SPORTS FC 24 Gaming
EA Sports přichází s prvním trailerem na očekávanou fotbalovou pařbu FIFA 23. Vývojáři odhalili Hypermotion2, technologii, která by měla přinést lepší a reálnější animace. Ve FIFA 23 se podle traileru dočkáme i oblíbeného World Cup módu (pro mužský i ženský fotbal) i nového způsobu zahrávání přímých volných kopů. Další informace přináší EA Sports v tradičních Pitch Notes. Co si pro nás vývojáři připravili z hlediska hratelnosti?
Kylian Mbappé ve FIFA 23
Kylian Mbappé ve FIFA 23
Zdroj: EA Sports (s povolením)

Další fotbalová sezóna je za dveřmi a to znamená i první pohled na oblíbenou fotbalovou hru FIFA. EA Sports, firma stojící za FIFA 23, vypustila ve středu do světa první oficiální trailer, který hráčům napovídá, na co se mohou na konci září těšit.

Největší novinky se připravují v oblasti hratelnosti. Technologie Hypermotion2 by měla podle vývojářů přinést „více než 6000 autentických fotbalových animací, které zaručují realismus při každém kroku na hřišti“.

Přepracování se dočkaly také přímé volné kopy, penalty a rohy. Oficiální web EA Sports mluví také o nové mechanika střelby s aspektem rizika/odměny.

Dlouho očekávaný crossplay se stává ve FIFA 23 realitou. Hráči napříč platformami stejné generace budou moci bojovat proti sobě na jednom hřišti. PS5, Xbox Series X|S, Google Stadia a PC budou v jedné skupině, zatímco PS4 a Xbox One ve skupině druhé.

Trochu jinak je to u přestupového trhu. Ten bude jednotný pro PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One a Google Stadia. Hráči na počítači tak přijdou zkrátka a budou se muset spokojit se svým odděleným trhem.

Všechny novinky spojené s příchodem crossplay popsané do nejmenšího detailu nabízí web EA Sports. Informace o dalších sekcích FIFA 23, jako Ultimate Team či World Cup mode, přineseme v následujících dnech a podrobnější informace budou samotnými EA Sports odhalovány v dalších videích.

Štítky: FIFA 23, trailer
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).