Přejít k hlavnímu obsahu

Karetní kouzelníci míří na Vodafone Midseason. Koho nechali doma?

25. 7. 2022 | 20:32 Hearthstone Zajímavost
Šestnáctku postupujících, která se nám ukáže na turnaji Vodafone Midseason a popere se tak o finanční odměny i hromadu bodů do MČR žebříčku, již známe. Které známé tváře ale na turnaji neuvidíme? Právě na ty se nyní zaměříme, než si představíme elitní pozvanou osmičku.
Vodafone Midseason
Vodafone Midseason
Zdroj: PLAYzone

Mezi první překvapivé nepostupující patří reprezentant eSuby Daniel „PoweR“ Strmiska, jemuž v bodovém hodnocení začal ujíždět vlak, když se nezúčastnil ani jednoho z turnajů první kvalifikační série a musel své štěstí vyzkoušet až v otevřené kvalifikaci. Tam podlehl kolo před postupem Tomáši „Baron Fousek“ Hřívovi. Podobné neštěstí potkalo i jeho týmového kolegu Michala „Vlčák“ Vlka ještě o kolo dříve.

Další známou tváří, jenž se bude na turnaj muset koukat pouze ze streamu, je Valentin „Valdaboy“ Ivanov. Přes veškerou jeho vynaloženou snahu totiž našel přemožitele v postupujícím Davidovi „davídek“ Lorencovi. U dalšího jména, které své štěstí vyzkouší příště, by všichni veteráni měli zbystřit. Jedná se totiž o úplně prvního vítěze MČR a to již v roce 2014! Není jím nikdo jiný než Michal „Styxon“ Hájek, jehož jsme na scéně už nějakou dobu sice neviděli, ale určitě budeme jeho další pokusy bedlivě sledovat.

Na Vodafone Midseason se nepodívají ani dva medailisti z posledního finále MČR, jenž se v otevřené kvalifikaci potkali hned v druhém kole. Jde o stříbrného Michala „Joža“ Jozefka, jemuž se v kvalifikacích podařilo získat celých 160 bodů a to bez toho, aby se zúčastnil byť jen jednoho finále. Tím druhým je poté bronzový šampion a stále jeden z nejmladších hráčů na scéně, Jan „Blizzconjan“ Smutný.

Posledním smolařem, jehož si představíme, je Martin „Zukys“ Rucker. Tomu na účast pomocí bodového hodnocení chybělo pouhých 20 bodů a stal se tak nepostupujícím s jejich největším počtem. Své štěstí samozřejmě zkusil i v otevřené kvalifikaci, kde ale nalezl svého přemožitele již ve druhém kole. Tím ukončil i poslední šanci týmu eEriness na reprezentaci. Seznam všech postupujících najdete na stránce samotného turnaje.

Partneři Vodafone MČR Hearthstone
Partneři Vodafone MČR Hearthstone
Foto: PLAYzone
Veleneúspěšný rekreační progamer, jehož splněným snem je psaní článků sám o sobě. Ve volném čase ho najdete zalezlého u dětské karetní hry, na Riftu, nebo bájném ostrově zvaném Catan.