Přejít k hlavnímu obsahu

Válec jménem SKADE dorazil na českou scénu. Zdemoluje konkurenci i ve finále MČR série?

26. 7. 2022 | 16:30 PUBG: Battlegrounds Preview
Pondělní kvalifikace 3. letošní MČR série je u konce, z každého lobby postoupila do finále osmička nejlepších týmů. Úterní vyvrcholení slibuje velkou podívanou, protože se můžete na streamu těšit na tým světových kvalit! SKADE přišli dobýt českou scénu a kvalifikaci zcela ovládli. Bude tomu stejně tak i ve finále? To se dozvíte od 18:00 na Twitch kanále PLAYzoneCZ.
Kdo ovládne finále série?
Kdo ovládne finále série?
Zdroj: PLAYzone

Druhá kvalifikace tentokrát přivítala dvě skupiny. Do té první nejlépe vstoupil vítěz minulého finále, tým Forza Ragazzi ale stihli přeskočit ještě Imperishable Clan a Team Meliora. Špatně si nevedl ani tým GLORE, jenž v minulém finále chyběl. Pozice v kvalifikaci může zvednout sebevědomí, ale startovní pozici ve finále mají všichni stejnou. Dalšími postupujícími jsou YouKnow, S3XTASY, Infactus Gaming a Golden Gunners.

Ve skupině B jsme se dočkali premiérové účasti SKADE. Česká variace mezinárodní sestavy evropské organizace vlétla do Vodafone MČR PUBG po hlavě a ve všech pěti hrách si připsala dvouciferný počet bodů. Jejich tempu nestačily ani další špičkové týmy do środka a Cryptova, jenž mezi postupujícími nechybí. Celkový výkon SKADE je famózní, 103 bodů a 74 killů na kontě je suverénním letošním rekordem! Příjemným překvapením je i tým DripGang, složení finále doplňují eKoVy, 19minus, Leniency a ZeroFPS.

Dostáváme se tak do druhé fázi této série, u které už samozřejmě nebude chybět oficiální přenos. Přímo ze studia ve Vodafone PLAYzone Areny vám oblíbení komentátoři přinesou dva Miramary a tři Erangely. Začátek bojů o naloženou porci MČR bodů a 6 000 Kč je naplánován na 18:00, tak si tuto jízdu nenech ujít!

Partneři turnaje
Partneři turnaje
Zdroj: PLAYzone
Štítky: MČR, MČR PUBG, PUBG
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.