Přejít k hlavnímu obsahu

Představujeme nejžhavější želízka v ohni jménem Vodafone Midseason

27. 7. 2022 | 14:18 Hearthstone MČR
Podrobně jsme si již rozebrali jak úspěšné hráče z otevřené kvalifikace, tak i ty, kteří své štěstí nakonec na postup neproměnili. Teď ale přišel čas ukázat, kdo si své místo na Vodafone Midseasonu získal konzistentními výsledky v uplynulých turnajových sériích.
Vodafone Midseason
Vodafone Midseason
Zdroj: PLAYzone

Čtyři kvalifikace a dvě finále, tedy celkem šest příležitostí pro hráče, aby získali dostatek MČR bodů, udrželi se v osmičce nejlepších a získali tak přímé pozvání na letošní Vodafone Midseason. Komu se to podařilo?

TOP 8 průběžného bodování Vodafone MČR Hearthstone:

1. Dominik „Eichii“ Eichenberger (390 bodů)

Reprezentant Sazka.Inaequalis a jediný hráč, který se v obou finále objevil na bedně, má nejlepší formu pro získání lístku přímo na MČR finále. V jeho prospěch mluví i náskok nad druhým hráčem v pořadí.

2. Jaromír „Jarla“ Vyskočil (290 bodů)

Vicemistr světa a dvojnásobný vítěz MČR, jenž by si na své konto určitě velice rád připsal hattrick, vzal letošní kvalifikaci velmi zodpovědně. Do prvního finále totiž postoupil hned z první kvalifikace, na nic nečekal a celé finále vyhrál. Další body už k postupu nepotřeboval. Měl by být favoritem číslo jedna.

3. Vojtěch „Crtk“ Dluhoš (270 bodů)

Nemusíme tajit, že na třetí příčce nalezneme velké překvapení první turnajové série. Hráč týmu Ravage našel svého přemožitele až v mezinárodní hvězdě Jarlovi, a to až v úplném finále. Ukáže se i nyní?

4. Lukáš „Rjú“ Vícen (270 bodů)

První koš pro losování skupinové fáze uzavírá známý deckbuilder a člen týmu Gravity, kterého určitě velmi těší fakt, že se samotný Midseason bude hrát už na nové expanzi s velmi krátkou možností na přípravu. 

Partneři Vodafone MČR Hearthstone
Partneři Vodafone MČR Hearthstone
Foto: PLAYzone

5. Michal „Misaks“ Syrovátko (260 bodů)

Kromě Eichiiho jde o jediného hráče, jemuž se podařilo se kvalifikovat na obě finále. Tam mělo jeho působení sice pouze krátký průběh, ale i tak si bodovým ziskem své místo mezi pozvanými vysloužil.

6. Jakub „Pardub“ Pardubský (250 bodů)

Stálice české scény a zástupce nejpočetnějšího týmu, který na turnaji uvidíme - Sazka.Inaequalis. Pro postup si došel velmi zkušeně, když kompletně vynechal první sérii, jen aby tu druhou celou vyhrál.

7. Benjamin „Benko“ Mravec (230 bodů)

Krásný příklad vydřeného postupu. Když mu po prvním finále ani 4. místo na Midseason nestačilo, tak reprezentant Gifted.uRage na nic nečekal a po hlavě se vrhl do všech dalších kvalifikací, kde postup dotáhl.

8. Štěpán „Norwis“ Šimek (210 bodů)

Osmičku pozvaných uzavírá jediný člen Inside Games, kterého uvidíme v akci. V sériích se mu sice moc nedařilo, ale můžeme potvrdit, že jeho postup není náhodou. Jde totiž o velmi známé jméno i za hranicemi.

Veleneúspěšný rekreační progamer, jehož splněným snem je psaní článků sám o sobě. Ve volném čase ho najdete zalezlého u dětské karetní hry, na Riftu, nebo bájném ostrově zvaném Catan.