Přejít k hlavnímu obsahu

Vrcholná produkce byla prioritou, říká s nadsázkou tvůrce songu o českém Twitchi

30. 7. 2022 | 10:21 Twitch
Streamer RobDiesALot se nebojí ničeho. Fortnite dohrál na kytaře, aby s tou samou kytarou pak nazpíval písničku o banu Agraela, která si vysloužila neuvěřitelnou sledovanost a v tuto chvíli dosahuje 1,2 milionu zhlédnutí jen na YouTube. Nyní si dělá legraci ze všech, kdo vyrazil za gamblingem na Maltu. V nové písničce GAMBA se objevuje i spousta dalších kolegů z Twitche.
GAMBA
GAMBA
Zdroj: YouTube.com/Robdiesalot

Na Twitchi se můžete živit vším možným. Někdo hraje hry, někdo reaguje na obsah ostatních a někdo dělá muziku. Pak je tu RobDiesALot, který kombinuje všechno a ještě si zvládá ze všech zmíněných dělá legraci. To, že je showman, dokazuje už pořádnou dobu. Nejdříve si udělal legraci z vířivek na Twitchi, když do jedné takové vlezl a svůj telefon několikrát utopil. Když minulý rok Agraelus dostal ban, byl to právě Rob, který přišel s povedenou písní, parodující celou situaci. Nyní přichází s podobnou reakcí na současné dění.

Dan Legenda, alias Opat04, odletěl začátkem července z České republiky, aby strávil s Artixem a dalšími kamarády z branže prázdniny na Maltě. Vzhledem ke zvyšujícím se cenám plynu je místní život asi i levnější. Na Maltě začal streamovat, jak „točí bedny“, tedy hazard, což je důvod, proč v rámci „šedé spolupráce“ vyrazil právě tam. RobDiesALot tak dal dohromady píseň GAMBA, již vytvořil spolu s Twitch chatem.

Všechny narážky Rob zužitkoval velmi dobře, a tak v celém videoklipu vidíme i jeho kolegy z Twitche. V jeho virtuální kapele najdeme Czechclouda, Agraela, Herdyna, ale třeba i Xnapyho. V celém videoklipu se kromě Opata a Artixe objevuje třeba Anička Šulcová a další hvězdy internetu. Co o celé písničce říká Rob?

Když jsem se dozvěděl, že můj dobrý kamarád Artix možná půjde kvůli svým odvážným podnikatelským krokům do vězení, rozhodl jsem původně o jeho strastiplné cestě, napsat romantickou baladu. V průběhu tvorby se ale z balady začala stávat regulérní sexy tucka s nádechem samby. Rozhodli jsme se tak s celou kapelou, že vytvoříme letní hit, který povzbudí nejen jeho, ale i další bojovníky z Malty. Jmenovitě taky třeba pana Krabse04.

Píseň vznikala na streamech několik týdnů za producentské pomoci mého dobrého přítele a kamaráda Chada, který se výrazně podílel i na textu a přizval pár dalších lidí k nahrání vokálů. Hudební videoklip jsme s celým týmem točili na 100% autentických lokacích s filmovým štábem, který si zrovna odskočil od příprav filmu Avatar 2. Vrcholná produkce a kvalita pro nás byla prioritou. Nechci tvrdit, že jsme natočili tu nejlepší píseň všech dob, ale natočili jsme tu nejlepší píseň všech dob,
uvedl Robert "RobDiesALot" Picka.
Třeba se dočkáme celého alba
Třeba se dočkáme celého alba
Foto: Se souhlasem RobDiesaLot
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.