Přejít k hlavnímu obsahu

Z Ikon se stanou Hrdinové. Bývalé legendy už nemusí být mezi elitou

30. 7. 2022 | 21:40 EA SPORTS FC 24 Gaming
Hidetoshi Nakata nebo Jay-Jay Okocha. To jsou dvě z Ikon ve FIFA 22, které se s tímto titulem podle všeho rozloučí. EA Sports totiž několik z nich downgraduje dle informací leakerů na Hrdiny. Spolu s typem karty by se měl změnit i její rating, většinou o dva až tři body celkového hodnocení.
Nakata už ve FIFA 23 nejspíš nebude Ikonou
Nakata už ve FIFA 23 nejspíš nebude Ikonou
Zdroj: EA Sports

Ve FIFA 22 představili EA Sports nový druh karet - Hrdiny. Hráči, kteří zanechali výraznou stopu v historii svého fotbalové klubu, dostali ve sportovním titulu speciální karty. Ještě vyšší level jsou Ikony. Hranice mezi nimi je často úzká. A několik Ikon na ní balancuje.

Právě dva zmínění Hidetoshi Nakata nebo Jay-Jay Okocha prý spadnou mezi Hrdiny. Jejich karty, které se nedaly zařadit mezi oblíbené, budou horší. Je otázkou, jak budou po změně systému souhry fungovat jejich linky. Bude to takový rozdíl jako ve FIFA 22? 

Informace o změnách zatím nejsou potvrzeny.

FIFA 23 je poslední hrou ze série. Po necelých třiceti letech totiž skončí příběh EA Sports FIFA. Legendární fotbalová pařba obleče v roce 2023 nový kabát - EA Sports FC. Důvodem je ukončení spolupráce mezi EA Sports a asociací FIFA. Změna by měla nastat v červenci 2023.

Štítky: FIFA 23, EA Sports
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).