Přejít k hlavnímu obsahu

Karty jsou rozdány. Známe podobu skupin Vodafone Midseason

31. 7. 2022 | 14:00 Hearthstone MČR
Termín letošního Vodafone Midseason turnaje se neúprosně blíží. Přišel tedy čas na první zkoušku hráčského štěstí ve formě losování účastníků do jednotlivých skupiny. Jaký mix oblíbený komentátor Ondřej „Skeri“ Škeřík divákům připravil?
Vodafone Midseason
Vodafone Midseason
Zdroj: PLAYzone

Skupina A

V první skupině přichystal osud nemilé překvapení pro všechny fanoušky týmu Inside Games. Potkali se zde totiž oba reprezentanti tohoto celku, Štěpán „Norwis“ Šimek a Ondřej „Jammex“ Wohlrab. Trojici dobře známých kouzelníků doplňuje jeden z nejúspěšnějších hráčů naší scény, člen eSuby a někdejší mistr České republiky Matyáš „Matty“ Kalužný. Složení této skupiny doplňuje člen týmu Ravage Vojtěch „Crtk“ Dluhoš, který bude chtít potvrdit formu a uspět jako nová tvář na scéně. Ve skupině A má ideální příležitost.

Skupina B

Ve druhé skupině se ve žlutém trikotu Sazka.Inaequalis představí nasazená jednička a lídr MČR klasifikace Dominik „Eichii“ Eichenberger. Jednoduché to mít ale nebude. Za nejvíce zkušeného hráče zde bude platit Milan „M1lan“ Šnajdr, aktuálně reprezentující eSubu, spoustu velkých turnajů už má ale za sebou i Benjamin „Benko“ Mravec z Gifted.uRage. Ten se ve skupině potká se spoluhráčem Davidem „davidek“ Lorencem, jenž by určitě také rád překvapil, protože přece jenom nechyběl na posledních dvou MČR.

Bez našich partnerů by Vodafone MČR Hearthstone nebylo možné
Bez našich partnerů by Vodafone MČR Hearthstone nebylo možné
: PLAYzone

Skupina C

Papírovým favoritem třetí skupiny je jednoznačně reprezentant Sazka.Inaequalis Jakub „Pardub“ Pardubský. Z historie nejen Hearthstone ale dobře víme, že tato pozice nemusí znamenat vůbec nic, obzvlášť pokud se turnaj hraje krátce po vydání nové expanze s ještě neustálenou metou. Právě tohle bude hrát do karet známému deckbuilderovi Lukáši „Rjú“ Vícenovi z týmu Gravity. Dokáže tuto dvojici přemoct člen Ravage Michal „DraGonaR“ Lhoták, nebo snad černý kůň turnaje Ondřej „supermozek“ Svoboda?

Skupina D

V poslední skupině jednoznačně září jméno mezinárodní superstar Jaromíra „Jarly“ Vyskočila, pro kterého je postup na Vodafone MČR přímo povinností. Jejím splněním hned při první příležitosti by mu jistě spadl kámen ze srdce, že další měsíce může vypustit. Skupinu D doplní hráči, u nichž se očekává boj o druhé místo. Počítat se musí s velmi konzistentním Michalem „Misaks“ Syrovátkem, dalším zástupcem Sazka.Inae Tomášem „Baron Fousek“ Hřívou a jako velké překvapení se bude snažit udeřit Václav „Couchees“ Kubíček.

 
Veleneúspěšný rekreační progamer, jehož splněným snem je psaní článků sám o sobě. Ve volném čase ho najdete zalezlého u dětské karetní hry, na Riftu, nebo bájném ostrově zvaném Catan.