Přejít k hlavnímu obsahu

Hvězdný návrat je tady. AJTT opět oblékne dres Entropiq Prague

31. 7. 2022 | 18:22 Counter-Strike 2 Přestup
Nedělní podvečer byl ve znamení představení nové posily Sampi.Tipsport, která přichází z tábora Entropiq Prague. Spolu s tím se však domácí světa dozvěděla další důležitou informaci. Ačkoliv nové složení pražského celku ještě neznáme, tak Gaming Director organizace potvrdil, že se do sestavy vrátí Filip „AJTT“ Dolenský.
Filip „AJTT“ Dolenský
Filip „AJTT“ Dolenský
Zdroj: PLAYzone / MČR

Entropiq Prague zakončili první polovinu sezóny bronzem ze Sazka eLEAGUE, když si tedy odmyslíme vypadnutí ze Sazka eCUPu. V letošním roce jde však o jediné přední umístění, a tak není divu, že přicházejí další změny v sestavě. Sám CEO Daniel Kloud navíc zmiňoval, že v létě si tým vyhodnotí mezinárodní cestu.

V průběhu července se pražský tábor Entropiqu rozloučil již se čtyřmi hráči. Ani ne po dvou měsících tým opustil Matěj „twist“ Petráš, spolu s ním se poroučel německý střelec Jonas „j1NZO“ Jalowski a odpočinku na lavičce dali sbohem Simon „KWERTZZ“ Horák a Jan „HONES“ Urválek, který míří do Sampi.Tipsport.

Ne všechno je ale v Entropiq Prague černé. Tisková zpráva k odchodu Honese totiž odhalila jednu důležitou informaci. „Do naší sestavy se vrací Filip „AJTT“ Dolenský,“ hlásí Gaming Director organizace Pavel Klaban. Žádné trucování po nepřestoupení do SINNERS se nekoná, hvězda týmu je připravena na návrat do akce.

Více detailů ale Klaban neodhalil. Za oponou je známo, že tým vyzkoušel již vícero hráčů, ale na nové složení si musíme počkat do poloviny srpna. „Abych předešel dalším dotazům a spekulacím, tak bych chtěl fanoušky ujistit, že na složení našeho CS:GO týmu intenzivně pracujeme,“ uzavřel Klaban. Na jaké posily se můžeme těšit?

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.