Přejít k hlavnímu obsahu

Změna! Brazilská legenda se do FIFA 23 nakonec nepodívá

1. 8. 2022 | 14:00 EA SPORTS FC 24 Spekulace
Stejně jako každý rok, i ve FIFA 23 by se měly objevit nové Ikony. Hráči, kteří se zapsali do fotbalové historie, se mohou objevit v populární fotbalové hře od EA Sports se speciálními kartami. Mezi letošními nováčky se měl objevit Brazilec Zico. Podle posledních informací však nastaly problémy a legenda se do FIFA nepodívá.
FIFA 23
FIFA 23
Zdroj: EA Sports (s povolením)

Ronaldo, Roberto Carlos nebo Ronaldniho. To je jen několik příkladů fotbalových legend pocházejících z Brazílie, jejichž karta je k mání ve FIFA Ultimate Teamu. Do elitní společnosti se měl ve FIFA 23 připojit také Zico, jeden z nejlepších fotbalistů 20. století a hráč, který patří k naprosté historické špičce v zahrávání přímých volných kopů.

Podle Fut Sheriffa byl Zico i se svou kartou jasně naplánován do dalšího ročníku FIFA. Jenže smluvní potíže nakonec rozhodly o tom, že brazilská legenda ve FIFA 23 nebude.

Od FIFA 22 se historické karty dělí do dvou skupin: Ikony a Hrdinové. Do té první nastoupí pravděpodobně čtveřice hráčů. Co jméno to pojem: David Villa, Di Stefano a Gerd Müller. Pondělní informace mluví také o Xabim Alonsovi.

U Hrdinů není jasno. Zajímavých jmen ale není málo. Co takový Yaya Touré? Nebo vysokánský Peter Crouch? Či jeden z nejlepších exekutorů přímáků Juninho? Podle leakerů by mohlo do FIFA 23 přijít až patnáct nových Hrdinů.

Štítky: FIFA 23, EA Sports
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).