Přejít k hlavnímu obsahu

Ve finále MČR série se ukáže i bývalý hráč NAVI. Přijď fandit na stream!

2. 8. 2022 | 12:10 PUBG: Battlegrounds Preview
Čtvrtá turnajová série včera započala kvalifikací, a to znamená, že již dneska jdeme do finále! Šestnáct nejlepších týmů pondělních bojů je připraveno na hon za vítězstvím, a samozřejmě také za extra porcí MČR bodů a prize poolem k tomu. Chybět nebudou ani známé hvězdy!
Kdo ovládne finále série?
Kdo ovládne finále série?
Zdroj: PLAYzone

V pondělní kvalifikaci se podařilo složit tři skupiny, komunita se opět semkla. Ve skupině A se očekávala jasná dominance týmů SKADE a do środka, rybník jim ale vypálil někdo úplně jiný. Imperishable Clan nastřílel parádních 45 killů a zajistil si postup z 1. místa. Ve finále nebudou chybět ani Infactus Gaming, 24K Esports, GLORE a právě do środka, za něž by měl nastoupit bývalý hráč NAVI Andrey „Qwizzy“ Pobedinskiy, SKADE naopak účast museli odvolat. Stejně tak se kvalifikace nevydařila minule stříbrnému DripGangu.

Skupina B patřila týmu, jenž předvedl vůbec nejlepší výkon za celou kvalifikaci v jedné hře. FADEE Gaming sice na úvodním Miramaru nezískali ani bod, na tom druhém však triumfovali se 22 nastřílenými killy, jen tyhle body by jim skoro stačily na postup do finále. Oni však zářili na dále a 76 body v tabulce ukázali, že se s nimi musí počítat. Z dalších příček si postup vybojovali S3XTASY, YouKnow, Golden Gunners, Orga neni stale a Team Meliora, velkým zklamáním je naopak nepostoupení trojnásobných finalistů Forza Ragazzi.

Poslední pondělní balík C měl jasného krále. Cryptova dala zapomenout na víkendové zklamání z vyvrcholení Sazka eLEAGUE a po slabším Miramaru vlétla na Erangel jako hurikán. Tři výhry v řadě, celkový počet 59 killů a parádních 96 bodů na kontě nedalo konkurenci mnoho prostoru. Ve zřejmě nejslabší skupině si další postupová místa pro sebe urvali Dark Tigers, 19minus, Fany a NAGANO22. Finálové složení už tak známe, tak si nezapomeňte v úterý od 18:00 naladit přenos ze studia ve Vodafone PLAYzone Areně.

Partneři turnaje
Partneři turnaje
Zdroj: PLAYzone
Štítky: MČR, MČR PUBG, PUBG
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.