Přejít k hlavnímu obsahu

V prvním zápase chci Entropiq porazit, už jen kvůli leckrovi, říká HONES po přestupu do Sampi

3. 8. 2022 | 11:01 Counter-Strike 2 Rozhovor
Tři měsíce po vzniku nové slovenské sekce Sampi.Tipsport přišla v neděli první změna. Jan „HONES“ Urválek opustil lavičku Entropiq Prague a v týmu nahradil Andreje „Adejis“ Kameništiaka. Produkční tým jeho druhé profesionální štace neváhal a okamžitě jej vyzpovídal.
Jan „HONES“ Urválek
Jan „HONES“ Urválek
Zdroj: Sampi.Tipsport (s povolením)

„V Entropiq se nám dlouhodobě nedařilo, ani po příchodu Rejina se nedařilo prolomit tu bariéru, jak bych řekl,“ zmínil HONES. „Upadala motivace u hráčů, už to prostě nešlo prorazit. Nedostávali jsme se skoro ani do play-off českých lig, což bylo pro nás hodně demotivující,“ rozvedl důvody. Právě o motivaci hovořil už po odchodu.

„Vyměnit po dvou letech spoluhráče bude trochu náročnější, než se dostaneme do tempa a natrénujeme věci,“ vyjádřil se ke změně prostředí. Nezapomněl ale ani na svého bývalého kapitána: „Až přijde první zápas proti Entropiq Prague, tak ho budu chtít vyhrát, jenom kvůli tomu, že tam je Michal (leckr – pozn. red.). Vždycky, když jsem proti němu dříve hrál, tak mě porazil, nebo proti mně otočil nějaké důležité finále. Takže mu to chci vrátit.“

A co si od nového angažmá 21letý hráč slibuje? „Očekávání je, že se sám posunu dál ve hře a že konečně někam prorazíme a budeme vyhrávat, co se dá. Jsem ready nastoupit znovu a makat ještě víc než předtím.“ Na závěr nezapomněl ani na oblíbenou a v poslední době až nezdravě často omílanou větu: „Bude to banger!“

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.