Přejít k hlavnímu obsahu

Přestupové okno začíná. Které týmy využijí tohoto období a rozhodnou se posílit?

4. 8. 2022 | 09:58 PUBG: Battlegrounds MČR
První čtyři kvalifikace letošní sezóny Vodafone MČR PUBG jsou odehrány, na hráče tak čeká dvoutýdenní turnajová pauza. Myslet je však potřeba i na to, že právě tohle okno bude využito pro první přestupové období.
Vodafone MČR PUBG
Vodafone MČR PUBG
Zdroj: PLAYzone

Pátý ročník Vodafone MČR PUBG se skládá z deseti turnajových sérií. Skoro polovina už je za námi, tak ještě v létě nastal ideální čas na první přestávku. Ta však bude okořeněná oblíbeným přestupovým oknem, kdy se bude přesýpat celkové pořadí. Právě v tomhle období totiž mohou hráči přestoupit se všemi svými body.

O přestup je potřeba oficiálně zažádat skrze tento formulář. Čas mají hráči až do středy 10. srpna 23:59. Poté budou všechny transfery vyhodnoceny a aktualizována MČR klasifikace. Dočkáme se pikantních přesunů a větších změn v celkovém pořadí? Aktuální bodování celé sezóny můžete najít v oficiální tabulce.

Partneři Vodafone MČR PUBG
Partneři Vodafone MČR PUBG
Foto: PLAYzone
Štítky: MČR, PUBG
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.