Přejít k hlavnímu obsahu

Assassin's Creed v PUBG! Co dalšího přinesl středeční patch?

Vývojáři PUBG si pro nás připravili další patch, avšak během nahrávání updatu, který bude vypuštěn 10. srpna, nastala chyba. Největší mezinárodní korporační entita, Abstergo Industries, pronikla do dat hry a zřídila si speciální zařízení na mapě Haven. Vy hráči jste nuceni prozkoumat a zajistit, aby vliv Absterga byl pohlcen dříve, než zničí celou hru. Zdá se vám to jako fikce? Nikoliv, v novém patchi se kromě změn na nejnovější mapě Deston dočkáme i kolaborace se sérií Assassin's Creed.
PUBG x Assassin's Creed
PUBG x Assassin's Creed
Zdroj: PUBG CORPORATION

Pojďme si však nejdříve rozebrat updaty ve hře. Největší porci změn můžeme očekávat na nové mapě Deston. Novinkou je automatické SMG MP9, které můžete znát třeba ze CS:GO. Tato zbraň má spawn pouze na mapě Deston, využívá 9mm náboje a hráči mohou využít single či full-auto mód. Mělo by se jednat o vhodnou alternativu k P90, dalšímu ikonickému SMG, jež ale jde naleznout pouze v dropu. Zajímavostí této zbraně je, že má dva základní attachmenty, kterými jsou tlumič a laserový zaměřovač.

Nová zbraň MP9
Nová zbraň MP9
Zdroj: PUBG CORPORATION

Chyběla vám ve hře možnost hrát si na policejní jednotky, které mají za úkol z mapy eliminovat všechny zločince? S novinkou v podobě Pillar Security Car budete mít šanci! Jedná se totiž o věrnou repliku policejního vozidla, které může zapnout hlasité sirény. Kromě toho v kufru můžete najít kvalitní vybavení. Vozidlo je mimo sirén vybaveno i střešními světly, takže si můžete na každého uličníka posvítit. Do vozidla se vejdou čtyři hráči, jeho maximální rychlost je 130 km/h (135 km/h s boostem). Pro porovnání, Dacia z Erangelu má maximální rychlost 131 km/h. Toto auto je však opět dostupné pouze na mapě Deston.

Nové vozidlo - Pillar Security Car
Nové vozidlo - Pillar Security Car
Zdroj: PUBG Corporation

Taky jste byli jedni z hráčů, co příliš Tactical Gear nepoužívali? Tento patch vše změní, do hry totiž přichází Blue Chip Detector. Tohle zařízení se dá popsat jako „radarhack“, uznejte sami dle popisu níže. Pokud se stanete majitelem detektoru, můžete v okruhu 100 metrů mapovat nepřítele. Odhalí až 12 nejbližších nepřátel v této vzdálenosti. Na přístroj se nemusíte ani dívat, pokud ho máte zapnutý, automaticky vás upozorní, že se někdo ocitl ve vaší blízkosti. Zvuk navíc uslyší jen majitel předmětu. Jedinou útěchou může být to, že na obrazovce se nepřátelé neobjevují v reálném čase. Hráči se s touto hračičkou setkají na Destonu, avšak musí obětovat jeden ze svých primárních slotů na zbraně.

Nový předmět - BLUE CHIP DETECTOR
Nový předmět - BLUE CHIP DETECTOR
Zdroj: PUBG Corporation

Další novinka je dostupná na každé mapě. Každému se určitě někdy stalo, že musel vyběhnout přes čistý open field bez jakéhokoliv krytí. S tím vám  nyní pomůže Folded Shield, který bleskově můžete rozložit a jednoduše přenést. Pokryje až 1 500 poškození (avšak pouze pokud vám nepřítel bude mířit na nohy), takže po jeho rozložení musíte mít v hlavě záložní plán. Slabinou tohoto štítu jsou granáty.

Folded Shield
Folded Shield
Zdroj: PUBG Corporation

Nyní se dostáváme k ohlášené kolaboraci se sérií Assassin's Creed. Ta se projeví pouze na mapě Haven a v kosmetické části herního obchodu (jak taky jinak, že?). Spolupráce bude trvat od 10. srpna do 8. září, tak se ujistěte, že do té doby splníte všechny mise spjaté s touto události. O co přesně půjde, na to si musíme počkat do začátku eventu. Už nyní však víme, že v obchodě si za 3 700 G-Coinů můžete koupit celý set, který se skládá z dvou kostýmů ikonických postav Ezia a Altaira a padáku s tématikou Assassin's Creed.

Budova pod správou Abstergo Industries
Budova pod správou Abstergo Industries
Zdroj: PUBG Corporation

Kromě těchto změn jsou do hry aplikovány další změny. Jedná se například o balanci předmětů na mapě Sanhok, úpravu pohybu botů, start 19. sezóny, úpravu AI tréninku či možnost estetické úpravy lobby. Všechny zmíněné změny si můžete detailně přečíst na oficiálních stránkách PUBG.

Partneři turnaje
Partneři turnaje
Zdroj: PLAYzone
Zdroj: pubg.com
Štítky: PUBG, PUBG update
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!