Přejít k hlavnímu obsahu

Jakého hrdiny by se chtěli zbavit komentátoři Samsung MČR v Brawl Stars?

8. 8. 2022 | 21:30 Brawl Stars MČR mobile
Znáte to, hrajete nějakou multiplayerovou hru a najednou uvidíte, že váš protivník proti vám vzal váš největší counter. Nebo proti té postavě prostě neumíte hrát. „Mít tak nějakou možnost tu postavu vymazat“, pomyslíte si. Naši komentátoři Samsung MČR tu možnost měli a zde jsou jejich odpovědi.
Koho byste zakázali vy?
Koho byste zakázali vy?
Zdroj: PLAYzone

Hry, jako Dota 2, League of Legends nebo třeba Brawl Stars stojí a padají na principu jednotlivých šampionů, popřípadě hrdinů. Jsou to právě postavy dostupné všem hráčům, které občas komplikují hru. Ten je skvělý counter na druhého, má třeba slabou počáteční fázi hry, ale v pozdější je bestie, a tak podobně. Zeptali jsme se komentátorů Samsung MČR v sekci Brawl Stars, kterého hrdinu by kompletně vymazali ze hry a odpovědi byly dost zajímavé.

Richie

Komentátor Richie
Komentátor Richie
Zdroj: PLAYzone.cz

„V tuhle chvíli bych nevyřadil žádného hrdinu, na rozdíl od jiných her jsem přesvědčen, že vývojáři Brawl Stars vytvářejí brawlery vyrovnaně a žádný vysloveně nevyčnívá“, svěřuje se komentátor Richard „Richie“ Jarošík. O tom, že žádná z postav není nijak přehnaně silná, nebo naopak slabá, svědčí i fakt, že si hráči moc často nemohou stěžovat na mechanický outplay, jako například v League of Legends. Bude rozhodně zajímavé sledovat, jestli toto tempo vývojáři udrží i nadále. Za to Richieho kolega Skeri na to má úplně jiný názor.

Skeri

Komentátor Skeri
Komentátor Skeri
Zdroj: PLAYzone.cz

„Kdybych měl vybrat, kterého brawlera odebrat ze hry, tak je to jednoznačně Squeak. Absolutně proti němu neumím hrát, jeho možnosti kontroly mapy jsou zkrátka excelentní a gameplay není pro komentátory nějak extra zábavný. To mu ovšem neubírá na síle, takže se s ním asi potkáme často. #BanSqueak“, prohlašuje s banovacím kladivem v ruce komentátor Ondřej „Skeri“ Škeřík. O tom, že Squeak je poměrně otravná postava svědčí i fakt, že ho mnozí hráči nemají zrovna v lásce. 

A co vy? Kdybyste si měli vybrat, jakou postavu zabanujete, kdo by to byl?

Vymazal bys nějakou postavu ze hry?

Všechny!
43% (3 hlasy)
Jen tu, proti které neumím hrát
14% (1 hlas)
Žádná postava mi nevadí
0% (0 hlasů)
Ztotožňuji se se Skerim, #BanSqueak!
43% (3 hlasy)
Celkem hlasů: 7
Partneři turnaje
Partneři turnaje
Zdroj: PLAYzone
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.