Přejít k hlavnímu obsahu

Přijď podpořit své favority v cestě za titulem do Vodafone PLAYzone Areny

9. 8. 2022 | 22:00 Brawl Stars Aréna
Samsung MČR ve hře Brawl Stars se pomalu chýlí ke svému konci. Na hráče ještě čeká poslední štace – grand finále ve Vodafone PLAYzone Areně, kde se utká osm nejlepších domácích týmů.
Vodafone PLAYzone Arena
Vodafone PLAYzone Arena
Zdroj: PLAYzone.cz

Samsung MČR v mobilních hrách nám tento rok přináší další podívanou. Mistrovství se pořádá hned v několika hrách a Brawl Stars není výjimkou. V České republice máme špičkové týmy, které spolu každoročně bojují o titul toho nejlepšího. Minulý rok se vítězi stal tým Vojty Klapucha, Inside Games, který tak letos bude obhajovat titul mistrů České republiky. Jestli se jim to podaří, nebo ne, je jen na nich.

V Brawl Stars jsme za letošní sezónu viděli spousty zápasů – týmy absolvovaly čtyři turnajové série a některé z nich si odběhly na Samsung Midseason, aby ukázaly, co v nich je. Nejvíce se dařilo právě Inside Games a Sampi.Tipsport, kteří postoupili rovnou do finále. Ti, kteří takové štěstí neměli, museli absolvovat dalších několik kol a získat tak cenné body. Ty poté rozhodovaly o tom, kdo se utká ve finále. O titul mistrů se utká Inside Games, Sampi.Tipsport, Inaequalis, GLORE, Imperishable Clan, NARCIS, Team Magic a Enterprise Esports.

Kromě titulu jde hráčům i o pořádné peníze. Ve finále se hraje o prize pool ve výši 60 000 Kč s tím, že prvnímu místu připadne 30 000, druhému 20 000 a třetímu 10 000 Kč. Grand finále proběhne 13. a 14. srpna o víkendu ve Vodafone PLAYzone Areně, která se nachází v pražském Westfieldu na Chodově. Kromě kvalitní zábavy tam pivo teče proudem. Pokud na alkohol nejste, v nabídce jsou i nealkoholické nápoje a spousta chutných jídel.

  • 1. místo: 30 000 Kč
  • 2. místo: 20 000 Kč
  • 3. místo: 10 000 Kč

Nebyl by to správný turnaj bez vás, diváků. O tom, jak je správná atmosféra důležitá, jistě není potřeba nikoho přesvědčovat. Fanoušci skandující jméno vašeho týmu jsou zkrátka nenahraditelní.  Fandit můžete na našem Twitch kanále, nejlepší ale bude, když se v Aréně sami stavíte. Pokud vás Brawl Stars zrovna nebere, můžete tam přijít kdykoliv jindy a vyzkoušet si špičkovou herní výbavu.

Partneři MČR
Partneři MČR
Zdroj: PLAYzone
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.