Přejít k hlavnímu obsahu

Další změna. Herním lídrem Apeks bude STYKO, stále se však hledá poslední hráč

9. 8. 2022 | 20:05 Counter-Strike 2 Zajímavost
Zůstal a povýšil. Martin „STYKO“ Styk přestál červnovou kalamitu v Apeks a stává se novým týmovým in-game leaderem. Zvedne se zrekonstruovaný tým pod jeho velením a bude atakovat minimálně světovou třicítku?
Martin „STYKO“ Styk
Martin „STYKO“ Styk
Zdroj: PLAYzone

Další herní posun pro Martina „STYKO“ Styka. I tak se to dá nazvat novina, kterou tým Apeks uveřejnil na Twitteru.

V éteru se teď spíše čekalo oznámení posledního člena do party severského organizace, ale ani fakt, že sestavu bude nově krotit Slovák se zkušenostmi z Cloud9 či mousesports, nesmí zůstat v zapomnění. Jiný styl „callování“ totiž může přinést vytoužené ovoce.

STYKO sice nikdy žádnou vůdčí roli neměl, je ale jasné, že v týmu patří společně s Joakimem „jkaem“ Myrbostadem k nejzkušenějším borcům. Sice se čekalo, že tým posílí nějaký ryzí in-game leader, jestli však má organizace v hledáčku hráče s jinou rolí, předání kapitánské pásky 26letému hráči se přímo nabízelo. 

Aktuálně šedesátý celek světa nedávno angažoval dva bývalé členy MAD Lions - legendárního trenéra Jakuba „kuben“ Gurczynskiho a litevského riflera Justinase „jL“ Lekaviciuse. Spolu s nimi, a ještě jedním zatím neznámým střelcem, bude chtít STYKO zavelet k překonání dosud nejlepších výsledků, tedy druhého místo z Pinnacle Winter Series a prvenství na lokálním Tipsport CS:GO Bratislava, kde se nám ještě ukázala stará soupiska s Asgerem „AcilioN“ Larsenem a Hugem „chawzyyy“ Güntherem.

Aktuální soupiska Apeks vypadá následovně:

 Švédsko Tim „nawwk“ Jonasson
 Slovensko Martin „STYKO“ Styk
 Norsko Joakim „jkaem“ Myrbostad
 Litva Justinas „jL“ Lekavicius

 Polsko Jakub „kuben“ Gurczynski (trenér)

 Švédsko Hugo „chawzyyy“ Günther (na laviččce)
 Dánsko Asger „AcilioN“ Larsen (na lavičce)

Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.