Přejít k hlavnímu obsahu

Koho se týmy na Samsung MČR v Brawl Stars bojí nejvíce?

10. 8. 2022 | 12:34 Brawl Stars MČR mobile
Samsung Mistrovství České republiky v mobilních hrách je téměř tady! Již o víkendu si to nejlepší tuzemské týmy rozdají o letošní titul mistra a neskutečnou finanční částku 60 000 Kč! Zeptali jsme se všech tymů, které na MČR uvidíte, na pocity před vyvrcholením a jejich největší rivaly.
Jak to vidí týmy?
Jak to vidí týmy?
Zdroj: PLAYzone

Na všechny naše položené dotazy odpovídali zástupci všech kvalifikovaných týmů. Konkrétně jde o hráče Salty (Sampi.Tipsport), Python (Inside Games), Dan (GLORE), Koshar (Enterprise Esports), Tadik (Imperishable Clan), I See (Inaequalis), Lama (Narcis) a Exiper (Team Magic).

 

1. Jak se na Samsung MČR těšíte a jaký si dáváte cíl? Věříte si na výhru?

Salty: Samozřejmě se na samotné MČR těšíme, každou LANku si vždy užijeme. Cíl byl od začátku roku jasný, vyhrát MČR a věřím, že jsme se velmi dobře připravili.

Python: Tešíme sa, cieľ je vyhrať MČR a áno veríme si.

Dan: Na MČR se těšíme hodně, je to další LAN event, takže si to jistě užijeme i po jiné stránce než jen herní. Náš základní cíl je postoupit ze skupiny, a poté samozřejmě předvést co nejlepší hru v semifinále. Do turnaje určitě jdeme s tím že chceme vyhrát, jako asi každý tým, ale není to něco, co bychom moc očekávali.

Koshar: Na MČR se těšíme moc už od začátku sezóny. Náš cíl je dostat se do druhého dne a i v něm urvat nějaké pěkné místo. Na výhru si věříme, protože kdybychom si nevěřili, tak celá naše snaha postrádá trochu smysl. 

Tadik: Jelikož pro nás sezóna nebyla úplně nejlehčí tak si myslím, že se všichni mega těšíme a jsme rádi, že jsme se na MČR vůbec dostali a uděláme všechno pro to abychom urvali alespoň bednu.

I See: Těšíme se opravdu hodně, náš cíl je rozhodně top3 stejně jak na Midseasonu, ale na výhru si věříme též.

Lama: Hodně. Pika je frajer. A uvidíme Křemdu, to je hlavní výhra.

Exiper: Na MČR se strašně moc těšíme. Náš cíl je se umístit do top 6.

 

2. Kdo si myslíte, že vás na vaší cestě může ohrozit nejvíce a nechcete ho tedy dostat do skupiny? Proč právě tento tým? 

Salty: Připravovali jsme se dlouho dopředu a trénovali jsme na každý tým, takže nás žádný soupeř nezaskočí.

Python: Sampi, lebo sú od všetkých ostatných tímov značne lepší.

Dan: Nejvíce bychom nechtěli ve skupině potkat Sampi, kteří tuto sezónu předvádějí skvělé výkony, dokonce vyhráli i Midseason.

Koshar: Rádi bychom se vyhnuli celku Sampi.Tipsport, neboť mají kolem sebe nebezpečnou pověst nemilosrdných rváčů. Jsem si jist, že od tohoto týmu můžeme očekávat slibný výsledek.

Tadik: Tak určitě Sampi a Inside Games. Kvalitní hráči, kteří jsou spolu dobře sehraní a bude určitě těžké je porazit.

I See: Sampi, protože vyhráli Midseason.

Lama: Ing, jsou to modelky to dává 60% skill +.

Exiper: Tým, který nás může ohrozit a nechceme ho střetnout ve skupině, je IMPERISHABLE CLAN. Tento tým je velmi kvalitní a všechny zápasy, které jsme proti nim hráli, byly velmi těžké. Mají tam velmi zkušené hráče, kteří hrají úplně na jiné úrovni.

 

3. Máte nějakého rivala,  kterého chcete za každou cenu porazit?

Salty: Inside Games.

Python: Sampi.

Dan: Největším rivalem je asi tým Narcis, s kterým jsme prohráli na Midseasonu, a chtěli bychom jim to oplatit.

Koshar: Naším letošním úhlavním nepřítelem je hrdina a hvězda týmu inaequalis, slibný třináctiletý klučina, který dovede svůj kádr k výtečnému výsledku, Joeland. Tohoto postrachu všech týmů nezastaví ani zlomená ruka, a proto je to náš úhlavní protivník.

Tadik: Žádného přímo rivala asi nemáme, ale chceme to nandat Enterprise.

I See: Všichni jsou pro nás rivalové.

Lama: Rozhodně Pikovu trému.

Exiper: Tým, který bychom chtěli za každou cenu porazit, je Inaequalis. Inaequalis je velmi dobrý tým, který to svými výkony dokazuje, ale myslíme si, že bychom tento tým mohli potrápit a porazit.

 

4. Na koho si naopak věříte nejvíce a proč?

Salty: Žádný konkrétní tým nemáme, jak jsem říkal, trénovali jsme na všechny.

Python: Na všetkých, ak chceme vyhrať, nie je miesto na prehru proti hocikomu.

Dan: Nejvíce si asi věříme na INAE, které jsme na posledních turnajích a scrimech vždy poráželi.

Koshar: Nemyslím si, že bychom měli jeden konkrétní tým, proti kterému bychom se cítili více sebevědomě, než proti ostatním. 

Tadik: Věříme si na všechny, my jsme tady ta alfa.

I See: Věříme si na všechny, tento rok je to dost vyrovnané.

Lama: Na nikoho si nemůžeme věřit, to je špatný mindset.

Exiper: Nejvíce si věříme na tým NARCIS se kterým dokážeme hrát. Je to s námi velmi vyrovnaný soupeř, který dokáže překvapit stejně jako my.

 

5. Jak se na vyvrcholení MČR sezóny připravujete? Máte nějaký speciální tréninkový program?

Salty: S přípravou jsme začali brzo, máme několik tréninků za den + individuální trénovaní.

Python: Trénujeme každý deň, špeciálny tréningový plán vpodstate máme.

Dan: Snažíme se scrimovat co nejvíce, a také hrajeme různé zahraniční turnaje, abychom si zvykli na stres, který na stage bude určitě přítomný.

Koshar: Kromě toho, že u každého hráče probíhá individuální příprava, také denně scrimujeme proti jiným týmům. Chvíli před MČR máme připravený bootcamp, na kterém se plánujeme sehrát ještě více. Jinak asi žádný speciální tréninkový program.

Tadik: Asi klasika jako všechny ostatní týmy, sledujeme zahraniční turnaje a scrimujeme. Nic extra.

I See: Prostě scrimy, scrimy a scrimy.

Lama: Pika půjde brzo spát.

Exiper: Na MČR se připravujeme jak nejlépe to jde. Snažíme se mít každý den 2-3 Scrimy. Hrajeme také hodně Power League, ve kterém se snažíme vylepšovat komunikaci. Jinak speciální tréninkový program nemáme.

 

6. Chcete něco vzkázat vašim fanouškům?

Salty: Pokud budete mít možnost, určitě doražte v sobotu 13. srpna do Vodafone PLAYzone Areny a přijďte fandit. Budeme za to moc rádi a děkujeme všem, kteří nás budou podporovat, ať už v aréně nebo v chatu.

Python: Prídite nám fandiť naživo do PLAYzone Areny v Prahe alebo aj na streame!

Dan: Děkujeme všem za podporu, a těšíme se na vás na MČR.

Koshar: Moc si vážíme vaší dosavadní podpory na streamech. Přijďte nás v sobotu a neděli 13. a 14. ještě jednou podpořit a užít si s námi vyvrcholení této sezóny.

Tadik: Slyšel jsem, že pokud budeš fandit IMP tak budeš mít štěstí v životě, takže je to na tobě pokud chceš mít smůlu, tak ti bránit nebudu.

I See: #INAE do toho!!!

Lama: Pika je frajer.

Exiper: Děkujeme moc všem fanouškům, kteří nám fandí a budeme se snažit předvést nejlepší výkon na MČR.

Děkujeme všem hráčům za rozhovor, všem budeme o víkendu držet palce. Fandit svým oblíbencům budete moct i vy, ať už na komentovaném živém vysílání nebo přímo v PLAYzone Areně!

"Dneska zahodíme ega z lega stavím raketu, naposledy zamávám, směr na zombie planetu" -Fizi