Přejít k hlavnímu obsahu

Trápí vás Lola či Bo? Komentátoři Samsung MČR radí counterpick

12. 8. 2022 | 21:01 Brawl Stars MČR mobile
V Brawl Stars existuje spousta rozličných postav. Mají úžasnou synergii a counterují sebe navzájem. Koho ale zvolit a v jaké situaci? Naši komentátoři Richie a Skeri v tom nají jasno.
MČR v BS
MČR v BS
Zdroj: PLAYzone

Znáte to, v každé multiplayerové hře existuje ta jedna postava, která vám dokáže zavařit a absolutně jí nesnášíte. Buď je mnohem silnější, než všechny ostatní postavy, nebo proti ní neumíte hrát. V ideálním světě všechno dohromady a kdybyste mohli, tak jí ze hry odstraníte. Na každou postavu existuje nějaký counterpick. Zeptali jsme se našich komentátorů, jaké counterpicky se hodí mít v rukávu v Brawl Stars.

Richard „Richie“ Jarošík

„Za mě je jedna z nejotravnějších postav Lola. Její ultimátka/super schopnost se jmenuje Megalomaniak a funguje tak, že Lola vypustí své Ego, které napodobuje její pohyby a útoky. Ideálním counter-playem tak je Bell, jejíž útoky se odráží navzájem. To je ideální counter, který jsme mohli vidět hlavně v posledním měsíčním finále Samsung MČR“, míní Richie.

Brawler Lola
Brawler Lola
Zdroj: Supercell

Ondřej „Skeri“ Škeřík

Jednou z nejsilnějších postav je v poslední době Bo, především pro jeho široký úhel základního útoku, který pošle směrem k soupeři tři střely. Jeho superschopnost pro změnu rozhodí na dané místo tři miny, které po aktivaci vybuchnou a odstraní jak keře, tak překážky. A jak se s tímhle ostrostřelcem vypořádat? Základem je rychlost, neb jeho střely nejsou z nejrychlejších a s dobře zvolenou taktikou můžete jeho miny aktivovat a utéct z jejich dosahu. Ideální volbou proto může být Max nebo Leon,, myslí si o ideálním counterpicku komentátor Skeri. Je nutné uznat, že s takovou si protivník, který pickne Bo, ani neškrtne.

Bo
Bo
Zdroj: Supercell

Vymyslet ideální picky a dobře to zahrát mají za úkol hráči nejlepších domácích týmů už tuto sobotu a neděli, 13. a 14. srpna. Sledovat grand finále Samsung MČR padnou, to si žádný fanoušek Brawl Stars nemůže nechat ujít. Osm nejlepších týmů proti sobě bude stát ve Vodafone PLAYzone Areně, kam je pozvaný každý fanoušek dobré atmosféry, skvělého pití a Brawl Stars! Nejenže si budete na své komentátory a hráče moci sáhnout, ale ještě k tomu si užijete dobře strávený víkend.

Pokud nemůžete do pražského Westfieldu na Chodově dorazit, nezoufejte, o souboje o titul mistrů České republiky nepřijdete. Všechny zápasy i s komentářem totiž budeme vysílat na našem Twitch kanálu.

Partneři MČR
Partneři MČR
Zdroj: PLAYzone.cz
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.