Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS vs. OG, a potom FaZe? Hříšníky čeká skutečný banger!

13. 8. 2022 | 09:55 Counter-Strike 2 Preview
Tohle bude začátek druhé poloviny sezóny jak víno! Patrik „Zero“ Žúdel měl svoji premiéru v dresu SINNERS zažít na kvalifikaci na Major, ale nakonec přijde ještě o den dříve. V sobotu se totiž hříšníci zúčastní turnaje od SteelSeries, kde se představí po boku světových velikánů.
SteelSeries Nova Invitational
SteelSeries Nova Invitational
Zdroj: SteelSeries / SINNERS

Výrobce periferií SteelSeries opět po roce uspořádá svůj Invitational. Ten loňský opanovalo dřívější složení OG, kteří nebudou chybět ani v letošním vydání. Abdul „degster“ Gasanov si po oficiálním podpisu smlouvy zažije svoji týmovou premiéru, současně se ale můžeme těšit na Adama „NEOFRAG“ Zouhara. 21letá česká hvězda se totiž vůbec poprvé bude mít šanci utkat proti SINNERS, kde strávil posledního dva a půl roku.

OG přitom nejsou největším jménem SteelSeries Nova Invitational. Organizátoři totiž zlanařili světovou jedničku, samotný FaZe Clan! Také pro tento slavný tým půjde o první zápas druhé poloviny sezóny, hráči tak budou nažhavení podat ty nejlepší výkony. Složení turnaje doplňuje papírově největší outsider, dánská sestava Tricked Esport. Její hráči se mohou těšit na skutečný zážitek, v semifinále totiž vyzvou právě FaZe.

Celé kvarteto čeká Single Elimination pavouk o 10 tisíc dolarů. Semifinále se bude hrát na jednu mapu, v souboji o prvenství se mohou fanoušci těšit na všechny tři mapy z netradičního poolu – Cbble, Dust a Cache.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.