Přejít k hlavnímu obsahu

Entropiq dál drtí konkurenci. Esuba ve finále turnajové série neměla šanci

13. 8. 2022 | 08:40 Wild Rift MČR mobile
Samsung MČR Wild Rift má zatím jednoho jasného vládce. Entropiq přejíždí své soupeře, i na čtvrtý pokus ovládli celý turnaj. Tentokrát šlo o finále turnajové série, ve kterém si v rozhodujícím mači poradili s eSubou. „Nadvláda nad domácí scénou,“ popsal trefně pozici Entropiq komentátor David „Davkouny“ Vogel.
Entropiq dál vládnou
Entropiq dál vládnou
Zdroj: PLAYzone

Entropiq jsou neporazitelní. Během Samsung MČR Wild Rift stále nenalezli přemožitele a svoji neuvěřitelnou formu potvrdili také během finále druhé turnajové série. Znovu neprohráli jedinou hru, znovu naprosto smázli svého soupeře ve finále. Teď to schytala eSuba.

Ani tentokrát se tak Filipu „Pogo“ Tlapovi nevyplnilo přání a počtvrté tak „modrá krev“ nestačila na Entropiq.

Zápas o třetí místo nabídnul souboj posledních finalistů Ironic Outlaws proti nováčkům The Flippers V2. Favorit svou roli potvrdil a Ironic Outlaws se tak nadále drží těsně pod vrcholem průběžného pořadí Samsung MČR Wild Rift.

Výsledky

  • 1.místo - Entropiq (250 MČR bodů, 5 000 Kč)
  • 2. místo - eSuba (210 MČR bodů, 2 000 Kč)
  • 3. místo - Ironic Outlaws (180 MČR bodů)
  • 4. místo - The Flippers V2. (150 MČR bodů)
  • 5. - 8. místo - NotEvenChall (120 MČR bodů)
  • 5. - 8. místo - Lost Core E-sport (120 MČR bodů)
  • 5. - 8. místo - geas's fanclub (120 MČR bodů)
  • 5. - 8. místo - SHINAZU (120 MČR bodů)

Wild Rift po loňském úspěchu nemohl na letošním Samsung MČR v mobilních hrách chybět. Tento ročník nabídne týmům celkový prize pool 138 000 Kč. Ty budou hráčům rozdány v rámci online turnajové části, Midseason a největší část z odměny bude na hráče čekat tradičně během samotného grand finále MČR.

Dvoudenní offline event ve Vodafone PLAYzone Areně bude vyvrcholením celosezónního úsilí těch nejlepších domácích týmů. Do Prahy se lze dostat hned dvěma způsoby, skrze Midseason a klasickým poctivým sběrem MČR bodů.

Partneři Samsung MČR Wild Rift
Partneři Samsung MČR Wild Rift
: PLAYzone
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).