Přejít k hlavnímu obsahu

ENTERPRISE Divi: Šlo to uhrát líp, ale jsem rád, že jsme tady

13. 8. 2022 | 16:56 Brawl Stars Rozhovor
ENTERPRISE se na Samsung MČR Brawl Stars nedařilo. Po prohře proti Sampi.Tipsport podlehli také GLORE a s turnajem se rozloučili na děleném sedmém místě. „Tři dny jsme se pečlivě připravovali na bootcampu a scrimovali jsme, bohužel příprava se tak nepovedla,“ řekl v pozápasovém rozhovoru Daniel „Divi“ Divácký.
Divi
Divi
Zdroj: Enterprise Esports

Když se ohlédneš za letošním MČR a za letošní sezónou, jak to týmově vnímáte?

Za mě určitě bylo MČR trošku zklamání, prohráli jsme v prvním kole, ale sezónu jsem si užil a jsem rád, že jsem na MČR přijel. Přišel jsem si to hlavně užít a taky jsem si to užil. Poslední výkon tedy zklamal trošku, šlo to uhrát líp, ale jsem rád, že jsem tady.

To my také. Když jsi viděl ty skupiny, připravovali jste se nějak speciálně přímo na ty soupeře?

Určitě. Koukali jsme na všechny jejich zápasy. Tři dny jsme se pečlivě připravovali na bootcampu a scrimovali jsme s velkým počtem týmů nejen z naší skupiny. Ta příprava se nicméně tak nepovedla, ale za mě jsme podali dostatečný výkon. Bohužel toho zakončení.

Další otázka je taková insidová. Vy máte ve svém týmu jednoho hráče, který říká, že je jeden z nejlepších na světě. Jak to, že nedostal příležitost v tom zápase?

Makabu říká, že je nejlepší na světě jo? (směje se) To úplně nevím teda, ale podle mě se Maki nevyspal dneska dobře, přenechal to dneska nám, ale určitě by podal dostatečný výkon taky. Já věřím, že by to mohl být další krok pro Enterprise, po vzoru nějakých CSkových týmů, když se Makabu například postaví do pozice trenéra příští sezónu.

Zakončím takovou otázkou neotázkou. Pokud je něco, co bys vzkázal vašim věrným fanouškům, protože víme, jakou má Enterprise nejen v chatu ale i tady na místě docela značnou podporu, tak teď je pódium pro tebe volné. Veškeré poděkování může přijít právě teď.

Já musím poděkovat všem fanouškům, kteří nám fakt fandili. Byli opravdu úžasní, lepší atmosféru jsem vážně nemohl zažít a taky bych chtěl vzkázat, že Joland hrál dneska velice dobře, a že je mu 13. Já děkuji za tu podporu i na streamu. Hlavně na tom měsíčním finále to byla úžasná podpora od všech.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.