Přejít k hlavnímu obsahu

Dan z GLORE: Když jsme byli jediný bod od prohry, báli jsme se

13. 8. 2022 | 17:35 Brawl Stars Rozhovor
GLORE dál žijí. Tým si dokázal v těžkém duelu poradit s ENTERPRISE a postoupil do finále pavouku poražených. „Uděláme pro to všechno a budeme doufat, že to dopadne jinak než náš první zápas,“ komentoval Dan případný postup do druhého hracího dne.
Dan z GLORE během rozhovoru
Dan z GLORE během rozhovoru
Zdroj: PLAYzone

Jaké jsou tvoje momentální pocity, když jste se právě zachránili na letošním MČR?

Pocity jsou určitě skvělé, protože po dvou první módech, které jsme prohráli, tak jsme se cítili tak, že už to asi vyhrajeme. Ale pak přišlo zchlazení těmi dvěma prohranými sety a jsme tak hodně rádi, že jsme nakonec vyhráli.

Báli jste si někdy, že ztratíte tu sérii a budete ti smutní?

Po tom čtvrtém módu, kdy jsme byli jediný bod od prohry, tak už jsme se samozřejmě trochu báli. Jak jsme ale vstoupili dobře do toho pátého, tak jsme se zase cítili dobře a věřili si.

Teď jedna otázka na bounty. V jednu chvíli jste za stavu 1:1 vedli a poslali jste Squeaka do flanku. Čí to byl call a proč přišel?

Předchozí hru jsme prohráli, protože jsme celou dobu drželi svoji stranu. Potom si Gene nabil svoji superabilitku a pullnul nás a na konci to takhle otočil. Chtěli jsme jít více agresivně, ať máme větší náskok a jistotu. Ale nevyšlo nám to.

Byl tam po té Bounty, kdy se stav vyrovnal na 2:2, někdo, kdo zavelel a prohlásil motivační řeč?

Hlavně jsme si říkali, ať jsme v klidu, nestresujeme se, a ať hrajeme jako na začátku.

Budete si věřit na postup v dalším zápase?

Samozřejmě bychom chtěli postoupit, je to náš cíl, abychom se tu dostali do druhého dne. Uděláme pro to všechno a budeme doufat, že to dopadne jinak než náš první zápas.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).