Přejít k hlavnímu obsahu

Připraví někdo o Sampi.Tipsport o titul? Ne, řekl jasně Kája

13. 8. 2022 | 18:05 Brawl Stars Rozhovor
Sampi.Tipsport jsou jasným favoritem na vítězství Samsung MČR Brawl Stars. Obrovsky silná sestava zatím drtí během finálového víkendu svou konkurenci. Pozici svého týmu si uvědomuje i Kája. „Myslím si, že to jde podle plánu,“ hlásil spokojeně.
Sampi jsou velkým favoritem
Sampi jsou velkým favoritem
Zdroj: PLAYzone

Čekali jste podobný průběh?

Myslím si, že to jde podle plánu. Soupeři hráli dobře, což jsme čekali. Byly to dobrý hry a byla to zábava.

Báli jste se někdy v průběhu obou utkání, že by se váš plán nemusel naplnit?

Byli jsme si dost jistí, že vyhrajeme. Věřili jsme si v těch pickách, co jsme měli, hodněkrát jsme měli o dost lepší combo.  Musím přiznat, že oni měli o dost lepší combo na tom Heistu. Celkem nás nabaitili na to, že vezmou tanky, že first picknuli Gala. Nakonec tanky nevzali a my jsme picknuli full countery právě na tanky. Pak nás Amber zničila, zahráli to excelentně.

Proběhla nějaká rozmluva po prohře, nebo jste to hodili za hlavu?

Vzali jsme to dobře, hlavně nám to pomohlo, protože jsme viděli, co měli za kompozici. bylo strašně těžký vyhrát, i přesto jsme se drželi a bylo to docela vyrovnaný a povzbudilo nás to, abychom vyhráli další mač.

Je nějaký tým, kterého se bojíte, že by vás mohl letos připravit o tiul?

Ne.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).