Přejít k hlavnímu obsahu

Gamer se stěhuje na tropický ostrov, vytvořil si proto cestovní počítač v kufříku

19. 8. 2022 | 08:00 Lifestyle
Gamer se přestěhoval na ostrov v Panamě, který je mimo hlavní dosah civilizace a signál. Z toho důvodu si vlastníma rukama vyrobil přenosný a voděodolný počítač.
Gamer se stěhuje na tropický ostrov, vytvořil si proto cestovní počítač v kufříku
Gamer se stěhuje na tropický ostrov, vytvořil si proto cestovní počítač v kufříku
Zdroj: Wikimedia Commons

Počítač se skrývá v cestovním kufříku, jeho tvůrce se o své dílo podělil prostřednictvím Redditu, kde také popsal využité komponenty. Jeden z komentářů podotýká, že ačkoliv se jedná o skvělou práci, nezdá se, že by bylo snadné s tímto kufříkem jen tak projít na letišti. 

„Vzal jsem ho přes bezpečnostní kontrolu více než desetkrát a nikdy jsem neměl problém. Vždy si mě vezmou stranou (...) Kdykoliv je to možné, snažím se být ve frontě, která má novější přístroje, které nepotřebují, abyste vyndali elektroniku z tašek. Ušetří mi to čas, kdy nemusím vysvětlovat, že počítač tak trochu je součástí samotné tašky,“ podělil se tvůrce v komentáři. 

Set up by měl být voděodolný, což tvůrce sám vyzkoušel. Kufřík (bez počítačového hardwaru) totiž hodil do bazénu. „Vyplnil jsem pouzdro papírovými ručníky, hodil ho do bazénu a několik minut ho namáčel, abych se ujistil, že se dovnitř nedostane žádná voda. Nedostala se, ale stejně se mi to nechce zkoušet znovu, tentokrát s počítačem. Jen jsem se potřeboval ujistit, že bude v pohodě, kdybych musel projít hustým deštěm nebo kdyby to během přepravy spadlo do oceánu.“ 

Kreativitě se meze nekladou a pokud je počítač skutečně přenosný a voděodolný, odvedl gamer skvělou práci. Ostatně hráči často dovedou vytvářet neuvěřitelné věci, jeden z nich například nedávno vyrobil herní počítač ze záchodu.

Zdroj: GamingBible
Štítky: počítače