Přejít k hlavnímu obsahu

Bronzový Ban: Proti NARCIS jsme si věřili, jsme spokojení

14. 8. 2022 | 19:06 Brawl Stars Rozhovor
V boji o třetí místo nastoupili GLORE proti NARCIS. Přestože diváci i komentátoři očekávali dlouhé zápolení, GLORE se rozhodli nic nenechat náhodě a pro medaili si šli naprosto nekompromisně. Co o jejich výkonu prozradil Ban v pozápasovém rozhovoru s našimi komentátory?
Ban z GLORE
Ban z GLORE
Zdroj: PLAYzone

Báli jste se někdy, že by se to mohlo zvrtnout ve váš neprospěch?

Pocity jsou skvělé, akorát jsme mířili třeba i na to druhé místo, ale to se bohužel nepovedlo. Proti NARCIS jsme si hodně věřili, protože jsme měli hodně nascrimováno.

Sebedůvěra a příprava na nás udělala dojem. Který zápas pro tebe byl nejtěžší? Který tě nejvíce bavil?

Nejtěžší byl asi zápas proti Inside Games. Nejzábavnější asi proti IMP, protože jsme jim to chtěli vrátit, jak nás poprvé porazili. A také se nám to povedlo.

K tomu zápasu proti Inside Games. Neobhájili jste ani první, ani druhý zápas, třetí už byl váš a čtvrtý jste měli na dosah. Jaké jste měli pocity po té třetí hře?

Mysleli jsme si, že to ještě otočíme na tom Brawl Ballu, ale bohužel ne. Na Hot Zonech jsme si věřili, měli jsme dokonce lepší combo, což se nám potvrdilo.

V této sestavě už to spolu nějakou delší dobu táhnete. Přijde nějaká obměna?

My jsme takhle spokojení, ale nevíme ještě co bude dál. Třeba se něco změní.

GLORE skončili na třetím místě
GLORE skončili na třetím místě
Foto: PLAYzone
Partneři MČR
Partneři MČR
Zdroj: PLAYzone
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.