Přejít k hlavnímu obsahu

Vodafone MČR Hearthstone pokračuje, přijď si zahrát kvalifikaci!

18. 8. 2022 | 10:45 Hearthstone MČR
Kvalifikační sezóna Vodafone MČR Hearthstone pokračuje i v srpnu. Midseason je minulostí, začíná třetí turnajová série. Další důležité turnaje buší na vrata. I ty se můžeš stále kvalifikovat na grand finále, takže se neboj a pojď se porvat o úspěch!
Další kvalifikace Vodafone MČR Hearthstone
Další kvalifikace Vodafone MČR Hearthstone
Zdroj: PLAYzone

Letošní kvalifikační sezóna je v plném proudu. Rozmanitost hráčů je vskutku vzorová, takže celkové pořadí je zatím vyrovnané a každý turnaj je opravdu důležitý. První kvalifikace aktuální turnajové série je na programu opět ve čtvrtek, vypiluj si tak svoje balíčky a přijď potrápit RNG, jak se sluší a patří! Startujeme tradičně v 18 hodin, ale registrace jsou otevřeny již nyní, tak si termín pečlivě zapiš do kalendáře.

Online turnaje

Koncept letošní kvalifikační sezóny Vodafone MČR Hearthstone doznal určitých změn. V tuto chvíli jsou pro hráče klíčové hlavně čtyři samostatné turnajové série, skládající se ze dvou kvalifikací a streamovaného finále.

Právě tam se rozdává největší porce MČR bodů, ale pár desítek na konto mohou hráči získat i v kvalifikacích, někdy může stačit i jedna nebo dvě výhry. Poctivým sbíráním si každý může zahrát o postup na vysněné finále Vodafone MČR Hearthstone. Nenechte se odradit silnou konkurencí a pojďte do boje!

MČR bodování kvalifikací:

  • 1. - 4. místo - postup do finále turnajové série
  • 5. - 8. místo - 60 bodů
  • 9. - 16. místo - 40 bodů
  • 17. - 32. místo - 20 bodů
Partneři Vodafone MČR Hearthstone
Partneři Vodafone MČR Hearthstone
Foto: PLAYzone
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).