Přejít k hlavnímu obsahu

Apex Legends s XOKajou ve Vodafone PLAYzone Areně! NVIDIA Reflex Challenge začíná

17. 8. 2022 | 11:00 Apex Legends Aréna
Oblíbená streamerka XOKaja ve středu započne několikadenní NVIDIA Reflex Challenge. Ve Vodafone PLAYzone Areně bude během několikahodinového streamu zkoušet funkci NVIDIA Reflex v Apex Legend. Čas bude také na hry s fanoušky přímo na místě.
XOKaja otestuje NVIDIA Reflex v Apex Legends
XOKaja otestuje NVIDIA Reflex v Apex Legends
Zdroj: instagram.com/xokaja.jpg, Electronic Arts

NVIDIA Reflex Challenge začíná. Ve Vodafone PLAYzone Areně bude ve středu 17. srpna známá streamerka XOKaja testovat technologii NVIDIA Reflex v battle royale hře Apex Legends.

Během přibližně pětihodinového vysílání si kromě klasického hraní vyzkouší i challenge, které budou založeny právě na NVIDIA Reflex a následně zhodnotí své pocity ze samotné funkce.

Do Vodafone PLAYzone Areny mohou přijít fanoušci a potkat svou oblíbenou streamerku osobně. Budou mít možnost si s XOKajou zahrát přímo na stage na nabušených počítačích HAL3000 s grafickou kartou GeForce 3060 Ti nebo ji poprosit o fotku či podpis.

Harmonogram NVIDIA Reflex Challenge
Harmonogram NVIDIA Reflex Challenge
: NVIDIA

Partnerem celé akce byl kromě samotné NVIDIE i výrobce zavedené značky počítačů HAL3000, který letos slaví již 20 let od svého založení. Jedna se o počítače prověřené kvalitou - přeci jen jsou již několik let partnerem MČR v počítačových hrách.

Co je NVIDIA Reflex?

Cílem NVIDIA Reflex je především snížení latence pomocí tzv. „Low Latency Reflex Mode“. Díky tomuto nastavení budou hráči moci snížit zátěž pro GPU i CPU, a tím i samotnou odezvu. S plným vybavením může jít o snížení až o desítky procent.

Součástí NVIDIA Reflex je také čip, který funguje jako analyzátor latence v monitorech s podporou NVIDIA G-Sync i lepších herních myších od ASUS, Logitech nebo SteelSeries. Displeje NVIDIA G-SYNC s funkcí Reflex nabízí jako jediné na světě měření latence systému, které detekuje kliknutí myši kompatibilní s technologií Reflex a následně měří čas, za který se výsledné pixely (např. záblesk u hlavně) změní na obrazovce.

NVIDIA Reflex podporují tituly Apex Legends, Overwatch, Fortnite nebo Valorant.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).