Přejít k hlavnímu obsahu

Další obrovsky důležitý bug v League of Legends. Co se děje s Teleportem?

17. 8. 2022 | 21:02 League of Legends Zajímavost
Něco takového Riot Games rozhodně nezamýšleli. Summoner spelly v League of Legends nikdy nescalují s Ability Haste z itemů, což momentálně porušuje Teleport. Chyba ovlivnila obrovskou porci nejen profesionálních zápasů. Na problém upozornil na svých sociálních sítích Vandiril.
Teleport v League of Legends
Teleport v League of Legends
Zdroj: Riot Games

Teleport se v League of Legends mění patch od patche. Cooldown se stále zvyšuje, přišel také Unleashed Teleport, vylepšená verze spellu, která se odemkne ve čtrnácté minutě.

TP se dlouhodobě ukazuje jako nejtěžší summoner spell na balancování v League of Legends, což potvrzuje také bug vypíchnutý již zmiňovaným Vandirilem.

Jak to vlastně „funguje“? Ve čtrnácté minutě se cooldown vždy přemění z klasického na Unleashed. Pokud je cooldown vyšší než čtyři minuty, měl by se snížit právě na 240 sekund. Jenže k tomu se nesprávně připočítává ještě Ability Haste. Místo čtyř minut se tak může cooldown dostat o několik minut dolů, v extrémních případech i o více než 50% oproti zamýšleným 240 sekundám.

Riot Gurg7 na Twitteru potvrdil, že bug bude ve středu opraven v rámci micropatche.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).