Přejít k hlavnímu obsahu

Fortnite s Halienem! Akce ve Vodafone PLAYzone Areně pokračuje

18. 8. 2022 | 14:30 Fortnite Aréna
Fanoušci Haliena a Fortnite si ve čtvrtek ve Vodafone PLAYzone Areně a na streamu PLAYzone přijdou na své. Známý influencer bude během přibližně pětihodinového vysílání testovat NVIDIA Reflex.
Halien
Halien
Zdroj: instagram.com/halienpower

Po XOKaje a jejím parádním Apex Legends streamu přichází v NVIDIA Reflex Challenge na řadu Halien a Fortnite.

Ve Vodafone PLAYzone Areně tak během testování technologie NVIDIA Reflex zůstaneme u battle royale her, od EA Sports však přejdeme k Epic Games.

Několikahodinové vysílání bude mít na programu kromě klasického hraní i challenge, které budou založeny právě na NVIDIA Reflex. Do moderní Vodafone PLAYzone Areny mohou přijít také Halienovi fanoušci. Se streamerem mohou prohodit pár slov nebo se vyfotit na památku. Kromě toho budou pro fanoušky připravené nadupané herní mašiny HAL 3000 s grafickými kartami GeForce RTX 3060 Ti, aby si sami mohli funkci NVIDIA Reflex vyzkoušet.

NVIDIA Reflex Challenge
NVIDIA Reflex Challenge
: NVIDIA

Partnerem celé akce byl kromě samotné NVIDIE i výrobce zavedené značky počítačů HAL3000, který letos slaví již 20 let od svého založení. Jedna se o počítače prověřené kvalitou - přeci jen jsou již několik let partnerem MČR v počítačových hrách.

Co je NVIDIA Reflex?

Cílem NVIDIA Reflex je především snížení latence pomocí tzv. „Low Latency Reflex Mode“. Díky tomuto nastavení budou hráči moci snížit zátěž pro GPU i CPU, a tím i samotnou odezvu. S plným vybavením může jít o snížení až o desítky procent.

Součástí NVIDIA Reflex je také čip, který funguje jako analyzátor latence v monitorech s podporou NVIDIA G-Sync i lepších herních myších od ASUS, Logitech nebo SteelSeries. Displeje NVIDIA G-SYNC s funkcí Reflex nabízí jako jediné na světě měření latence systému, které detekuje kliknutí myši kompatibilní s technologií Reflex a následně měří čas, za který se výsledné pixely (např. záblesk u hlavně) změní na obrazovce.

NVIDIA Reflex podporují tituly Apex Legends, Overwatch, Fortnite nebo Valorant.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).