Přejít k hlavnímu obsahu

Soutěž o kopii FIFA 23 se blíží ke konci. Zapoj se i ty!

19. 8. 2022 | 07:30 EA SPORTS FC 24 Soutěž
Stejně jako každý rok, tak i letos začíná šílenství před vydáním nového titulu ze série FIFA. Nechce se ti dávat peníze za předprodej? V tom případě pro tebe máme jednoduché řešení v podobě soutěže! Podmínky pro zapojení navíc nejsou vůbec složité, takže pokud chceš být mezi svými kamarády první, kdo bude mít FIFA 23 připravenou ve své herní knihovně, tak čti dále.
Soutěž o kopii FIFA 23 se blíží ke konci!
Soutěž o kopii FIFA 23 se blíží ke konci!
Zdroj: PLAYzone

Společně s hvězdou domácí esportové FIFA scény Janem „Emerickson“ Krupičkou jsme si pro vás připravili soutěž o poslední díl této slavné série. Pokud patříš k těm, kteří si FIFU rádi objednávají předem, nebo chceš být mezi prvními, co ji budou mít ve své herní knihovně, tak si pozorně přečti pravidla. 

  • Dej like na náš soutěží post na Instagramu.
  • Hoď follow na účty @playzone a @emethegod.
  • Označ do komentáře pod soutěžním příspěvkem svého kamarády a platformu, na které hraješ FIFU.


Času na zapojení ti už ovšem nezbývá mnoho, takže si pospěš. Vítěze vyhlásíme u nás na Instagramu 21.8.2022 ráno. Tím pádem doporučujeme pečlivě sledovat, protože o takovou výhru prostě nechceš přijít!

Pokud se chceš dozvědět něco více o samotné hře, tak mrkni na náš předchozí článek, ve kterém jsme se podívali na všechny důležité novinky a změny, na jaké se můžeme v díle s číslovkou 23 těšit. Kromě FUT očekáváme také změny pro kariérní režimy, takže se dá říct, že se EA rozhodli podepsat za svou prací na tak slavné sérii v opravdu pořádném stylu!

Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.