Přejít k hlavnímu obsahu

3v3 turnaj v League of Legends! Přijď si zahrát komunitní soutěž

14. 9. 2022 | 10:44 League of Legends Turnaj
Spolu se značkou DELL jsme si pro všechny League of Legends hráče připravili netradiční turnaje. První a třetí se odehrály jako férový 1v1 duel, během druhého a čtvrtého pak budou na každé straně stojí tři bojovníci. Přidáš se?
Dell League of Legends turnaj
Dell League of Legends turnaj
Zdroj: PLAYzone

Značka DELL je předním hráčem na poli informačních technologií, kromě toho nese punc kvality a je známá po celém světě. Nabídka této společnosti je vskutku široká, pro hráče mohou být zajímavé například notebooky Dell Inspiron Gaming. Společně jsme si pro vás s touto proslulou značkou připravili čtyři turnaje ve hře League of Legends. Hráči si zahrají o celkový prize pool  5 000 Kč, který je rozdělen do čtyř turnajů. Kromě toho si v solo turnajích mohou účastníci přijít i na vouchery do naší Vodafone PLAYzone Arény.

Je jedno, zda se trmácíš v Ironu či záříš v Challengeru, účast je otevřená pro každého hráče této oblíbené hry. Série se skládá z dvou rozdílných konceptů, ten první většina z vás zná. Jde o 1v1 turnaj, zatímco ten druhý je novinkou v rámci turnajů vůbec - jedná se o 3v3 souboj na mapě ARAM, ve kterém se proti sobě postaví dva týmy v draft módu. Nejasnosti či otázky vám zajisté zodpoví informace, které naleznete v profilu jednotlivých turnajů.

Celkově turnaje nabídnou odměnu v podobě 5 000 Kč, nejedná se o žádné zdlouhavé série, hráči si tak můžou sami vybrat, jakého turnaje se zúčastní. Doufáme, že tento koncept uvítáte a dorazíte si zahrát.

Harmonogram DELL League of Legends komunitních turnajů:
DELL League of Legends komunitní turnaje
DELL League of Legends komunitní turnaje
Zdroj: PLAYzone
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!