Přejít k hlavnímu obsahu

10 000 Kč a místenky na MČR. Přijď dnes zabojovat o Samsung Midseason!

28. 8. 2022 | 16:10 Wild Rift MČR mobile
Letošní ročník Samsung MČR Wild Rift se dostává do své poloviny. Po dvou turnajových sériích se odehraje na začátku září Midseason. Ty nejlepší tuzemské týmy se utkají o výhru 10 000 Kč a dvě postupová místa na Finále MČR. A můžeš mezi nimi být i ty. Tak se registruj do otevřené kvalifikace, která se odehraje 28. srpna od 18:00, a zabojuj o účast na Samsung Midseason ve Vodafone PLAYzone Areně!
Samsung MČR Wild Rift
Samsung MČR Wild Rift
Zdroj: PLAYzone

Moderní esportová Vodafone PLAYzone Arena bude 10. - 11. září hostit Samsung Midseason. Česká a slovenská špička v mobilní hře League of Legends: Wild Rift se porve o pořádnou porci bodů, prize pool ve výši 10 000 Kč a především dvě místenky na Finále MČR.

Samsung Midseason vedou dvě trasy. Tou první je dostatek získaných MČR bodů do celkové tabulky. Díky svým výkonům v předcházejících dvou turnajových sériích se na Midseason kvalifikovaly čtyři celky.

Týmy postupující přímo na Samsung Midseason:

Druhá cesta vede přes otevřenou kvalifikaci. Té se může zúčastnit kdokoli. Stačí jen sestavit pětičlenný tým, registrovat se a přijít včas! Začínáme 28. srpna v 18:00.

Offline eventu ve Vodafone PLAYzone Areně se zúčastní přední české organizace jako Entropiq či eSuba. Dokáže někdo zastavit spanilou jízdu EIQ? Nebo bude na trůnu stále stejný tým?

O co se hraje na Samsung Midseason?

  • 1.místo - postup do finále MČR + 10 000 Kč
  • 2. místo - postup do finále MČR
  • 3. místo - 600 bodů
  • 4. místo - 500 bodů
  • 5. - 6. místo - 400 bodů
  • 7. - 8. místo - 300 bodů

Svým komentářem doprovodí Samsung Midseason doprovodí ostřílená dvojice David ,,Davkouny“ Vogel a Filip „Fortanu“ Růžička. Přímý přenos mohou diváci sledovat na Twitch kanále PLAYzone.

Harmonogram Samsung Midseason
Otevřená kvalifikace28. srpna
Finále10. - 11- září
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).