Přejít k hlavnímu obsahu

NAVI bez s1mpla! Legenda kvůli osobním důvodům nenastoupí do skupinové fáze

19. 8. 2022 | 16:25 Counter-Strike 2 Zajímavost
Spekulace byly oficiálně potvrzeny. Aleksander „s1mple“ Kostyliev, legenda Natus Vincere, se z osobních důvodů nezúčastní základních skupin BLAST Premier Fall Groups. Místo něj nastoupí mladičký Daniil „headtr1ck“ Valitov, hvězda NAVI Junior.
Aleksandr "s1mple" Kostyliev
Aleksandr "s1mple" Kostyliev
Zdroj: ESL

NAVI budou minimálně v následujícím turnaji postrádat svého největšího tahouna a jednu z největších legend v historii Counter-Striku. „Aleksander „s1mple“ Kostyliev bude chybět ve skupinové fázi BLAST Premier Fall Groups z osobních důvodů. O tom, kdy se s1mple připojí k týmu, vás budeme dodatečně informovat,“ stojí na webu organizace.

18letý supertalent headtr1ck se podle znovu podívá do hlavního týmu NAVI. Mladičký Ukrajinec bude minimálně ve skupinové fázi turnaje zastávat místo Aleksandera „s1mple“ Kostylieva.

Daniil Valitov se již v minulosti ukázal v dresu NAVI na slavném CS:GO turnaji. Během ESL Pro League 15 nastoupil k šesti zápasům během tří BO3 sérií proti AGOEvil Geniuses a Complexity. V průměru se mohl chlubit 0.97 HLTV ratingem a byl slušným záskokem za Kirilla „Boombl4“ Mikhailova.

V posledních týdnech zářil Daniil „headtr1ck“ Valitov jako hlavní tahoun NAVI Junior během WePlay Academy League. Tým skončil na děleném pátém místě, přičemž sám headtr1ck si připsal HLTV rating 1.24.

BLAST Premier Fall Groups
BLAST Premier Fall Groups
: PLAYzone
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).