Přejít k hlavnímu obsahu

Mistr ČR Python z Inside Games: Do turnaja sme išli s tým, že ideme vyhrať!

19. 8. 2022 | 18:37 Brawl Stars Rozhovor
Mistrovství České republiky ve hře Brawl Stars je za námi. Neskutečnou jízdu na vyvrcholení předvedl právě tým Inside Games, kterému se po napínavých hrách podařilo získat samotný mistrovský titul. Python nám řekl více o jejich cestě a prozradil nám i plány do budoucna.
Mistři ČR v Brawl Stars 2021 a 2022
Mistři ČR v Brawl Stars 2021 a 2022
Zdroj: PLAYzone

Jak se jakožto noví mistři ČR v Brawl Stats cítíte? Oslavili jste vaše vítězství náležitě?

Cítime sa skvelo, nanešťastie na oslavu sme po MČR čas veľmi nemali.

Věřili jste si po prvním dni na výhru? Proběhla ještě v ten den nějaká příprava na semifinále?

Jasné že sme si verili, už do turnaja sme išli s tým, že ideme vyhrať a po prvom dni sme mali večer ešte dva scrimy, jeden na semifinálové mapy a jeden na finálové mapy.

Váš tým se skládá z velmi známých a kvalitních tuzemských hráčů. Prozradil bys nám, jak jste se k této sestavě vlastně dostali?

Mňa do už vytvoreného tímu zavolal Xiaku, vtedy tam hral Xiaku, Zizik a Hao, spýtal sa ma, či by som s nimi nehral local turnaje, tak som to prijal. Neskôr sa rozpadol tím Narcis (predchádzajúca zostava) a tak Slayer sme zobrali do tímu Slayera a vymenili sme ho za Haa, ktorý na to veľmi nemal čas.

V týmu máte jednoho hráče, který je i velmi úspěšný v zahraničí (Xiaku). Hráváte některé turnaje i bez něho, nebo se soustředíte spolu jen na lokální turnaje?

Sústredime sa na lokálne turnaje, tento tým sa založil s tým, že bude slúžiť len na lokálne turnaje.

V minulosti jsi taktéž působil v týmech mimo naši scénu. Máš ještě v plánu se v zahraničí zkusit prosadit?

Určite, už som mal niekoľko tryoutov s rôznymi zahraničnými hráčmi, avšak nájsť ten správny tím nie až také ľahké, ale určite by som sa chcel presadiť aj v zahraničí.

Jak vypadá budoucnost vašeho týmu? Budete spolu i po Samsung MČR pokračovat, nebo plánujete třeba nějakou změnu v sestavě?
Aj po MČR máme v pláne spolu pokračovať, zmena v tíme nie je potrebná a verím, že ani nebude.

Chtěl bys něco sdělit na závěr svým fanouškům?

Ďakujem všetkým, ktorí nám počas celej tohtoročnej sezóny Samsung MČR fandili a verím, že nám budete fandiť aj naďalej, keďže tu budú ešte CZ/SK turnaje, ktoré čakajú na svojho výhercu. #INGWIN

Partneři MČR
Partneři MČR
Zdroj: PLAYzone
"Dneska zahodíme ega z lega stavím raketu, naposledy zamávám, směr na zombie planetu" -Fizi