Přejít k hlavnímu obsahu

League of Legends turnaj All Stars Adventure zve streamery na speciální výzvu v řeckém ráji

20. 8. 2022 | 09:55 League of Legends Soutěž
30 nejlepších hráčů League of Legends z řad tvůrců herního obsahu ze střední a východní Evropy bude mít letos v září možnost utkat se v unikátním formátu na řeckém ostrově Sifnos. Kvalifikace jsou otevřené pro přihlášení.
All Stars Adventure
All Stars Adventure
Zdroj: Riot Games

Co potřebujete vědět o kvalifikaci?

Letošní turnaj je prvním ročníkem All Stars Adventure a jeho pět národních a jedna celoregionální kvalifikace se uskuteční online mezi 27. srpnem a 4. zářím. Influenceři z Česka a Slovenska, Polska, Rumunska, Řecka a Kypru a Maďarska budou mít přímý postupový slot, zatímco ostatní pozvané země (Slovinsko, Srbsko, Chorvatsko, Albánie, Severní Makedonie, Bulharsko, Bosna a Hercegovina, Černá Hora, Lotyšsko, Litva a Estonsko) se utkají v regionální kvalifikaci o postup do finále.

Jak se zaregistrovat?

  • Přečtěte si klíčové informace o All Stars Adventure na webových stránkách.
  • Pozorně se podívejte na požadavky pro účast.
  • Přihlaste se a porazte své soupeře.

Harmonogram

  • 27. srpna - 1. kvalifikace
  • 28. srpna - 2. kvalifikace
  • 3. září - 3. kvalifikace
  • 4. září - 4. kvalifikace

Finále

Finále prvního ročníku All Stars Adventure se bude konat ve vile na ostrově Sifnos mezi 21. a 26. zářím. Zde budou muset influenceři prokázat své dovednosti a znalosti nejen na Summoner's Riftu, ale také v reálných výzvách.

Rozhodne komunita

V případě, že jste se nekvalifikovali na jedno ze 4 míst vaší země, nezoufejte! Pátý influencer bude vybrán s pomocí komunity z týmů, které se umístily na 5. až 8. místě napříč kvalifikacemi. Hlasování komunity o 5. postupujícím hráči bude probíhat po 3 dny po skončení 4. kvalifikace. Pokud se chcete dozvědět více o All Stars Adventure a o tom, jak se do něj zapojit, navštivte tuto webovou stránku. Turnaje se mohou zúčastnit všichni influenceři z regionu, kteří splňují kritéria. Registrace je otevřena již dnes!

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).