Přejít k hlavnímu obsahu

Krumpáč Adamantium Claws od Wolverina? Ten chcete!

22. 8. 2022 | 08:24 Fortnite Tutorial
Adamantium Claws je jedním z nejnovějších kosmetických předmětů ve Fortnite. Je inspirován Wolverinem, populární postavou Marvelu, která se ve videohře objevila již dvakrát. Krumpáč ještě nelze koupit v item shopu, takže hráči jsou poněkud zmatení ohledně toho, jak jej získat.
Adamantium Claws
Adamantium Claws
Zdroj: Epic Games

Na rozdíl od mnoha jiných Marvel předmětů můžete krumpáč používat s jakýmkoli skinem ve hře, díky čemuž je neuvěřitelně populární a cenný. Krumpáč Adamantium Claws byl vydán s komiksem Fortnite x Marvel: Zero War. Přesněji řečeno, kdo si zakoupí třetí vydání, ten jej obdrží jako odměnu.

Třetí číslo vyšlo ve středu 17. srpna. V současné době není k dispozici v digitální podobě, jak je uvedeno na stránkách Marvelu. Pokud si tedy zakoupíte jeho digitální variantu, kosmetický předmět nedostanete, buďte proto opatrní. Společnost Epic Games uvedla, že krumpáč bude k dispozici k nákupu v item shopu později. Přesné datum však vývojář ještě nezveřejnil.

Je důležité nezaměňovat nový předmět s krumpáčem Adamantium Claws vydaným v battle passu pro kapitolu 2 Season 4. Přestože se tyto dva kosmetické předměty jmenují shodně, fungují odlišně. Krumpáč, který byl vydán v battle passu, byl odměnou za výzvy Wolverina a lze jej použít pouze s tímto skinem. Aktivuje se pomocí emotu přímo u Wolverina a nahrazuje jakýkoli jiný krumpáč, který zrovna používáte.

battle pass v kapitole 2 sezóny 4
battle pass v kapitole 2 sezóny 4
Foto: Epic Games

Variantu, která je součástí komiksu, však lze použít s jakýmkoli herním skinem. Vzhledem k tomu, že většina kosmetických položek Marvel je omezena na konkrétní skiny, je to skvělá zpráva.

Krumpáč Adamantium Claws je třetí odměnou vydanou s komiksy Fortnite x Marvel: Zero War . První odměnou byl oblíbený outfit Spider-Man Zero, zatímco za druhé číslo jsme dostali wrap Iron Mana. Čtvrté číslo komiksu vychází 31. srpna, jen jeden den po aktualizaci v21.50. Páté, a zároveň poslední číslo, vyjde 28. září, necelé dva týdny po začátku 4. série kapitoly 3.

Vzhledem k tomu, že komiks odhaluje mnoho zajímavých částí příběhu, čtvrtá část nás s největší pravděpodobností zavede do příští sezóny. Jeho závěrečná část by tak mohla odhalit některá z největších tajemství a záhad.

Kdo uplatní všech pět kódů exkluzivních kosmetických předmětů z komiksů Fortnite x Marvel: Zero War, dostane navíc exkluzivní skin. Tento outfit však ještě nebyl odhalen.
 

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.